​is WordPress Het Juiste Platform Voor Jouw Nieuwe Startup Website?

      Reacties uitgeschakeld voor ​is WordPress Het Juiste Platform Voor Jouw Nieuwe Startup Website?

Maak een ‘child theme’ en werk daarin. Een thema geeft je allerlei opties om dingen aan te passen aan je website WordPress hosting.

Wat Kost Een One Page WordPress Website?

Verander bij Gebruikers > Je profiel jouw gebruikersnaam. Laat het nooit je e-mailadres, ‘admin’ of je sitenaam zijn. Neem direct al de gewoonte aan om backups te maken. Ga naar Plugins > Nieuwe plugin en zoek ‘UpdraftPlus Backup/Restore’. Installeer en activeer hem direct.

Nu kun je through Instellingen direct een backup maken. In het vervolg blijf je backups maken nadat je een tijdje aan je web site hebt gewerkt.

Dit lijkt moeilijk, maar het wordt heel eenvoudig met een plugin en onderstaande instructievideo. Bijna alle instellingen van WordPress hebben betrekking op je weblog WordPress. Heb je eenmaal een paar blogartikelen?

  • Je kunt nu op bladeren klikken, het .zip-bestand selecteren die je van het Astra thema hebt en op Nu installeren klikken.
  • Niet heel spannend, dus tijd om een design uit te kiezen.
  • Het is nu even wachten totdat de installatie voltooid is.
  • Wanneer je nu je website bekijkt zal je het standaard Astra thema design zien staan.
  • Zodra je hierop geklikt hebt komt er een nieuw veld tevoorschijn.

Maar je kunt lang niet alles by way of die aangeboden instellingen aanpassen. Daarom kan de maker van het thema soms een extra code aanbieden die je in een bestandje van het thema moet toevoegen. Maar… als je thema geüpdatet wordt, raken al die veranderingen verloren. De oplossing is door in een baby WordPress theme te werken.

Een free of charge thema kan prima, maar premium thema’s voegen zóveel extra gave functies toe dat het de ‘investering’ altijd waard is. In onze beleving is Divi het beste premium thema. Nadat je het thema geactiveerd hebt, ziet je website er nog lang niet uit zoals het thema beloofd had op de preview-plaatjes! Zoals je in een eerdere paragraaf las: ieder thema heeft totaal andere instructies.