#1 Drag’n’drop Magento Integratie

      Reacties uitgeschakeld voor #1 Drag’n’drop Magento Integratie

We zijn erg bekend met het geven van Nederlands- en Engels-talige coaching in België: Eerder waren al Brugge, Antwerpen, Gent, Mechelen en Zaventem aan de beurt. Taal en cultuur zijn geen barriere. En de afstand is ook geen punt: Bij een meerdaagse training wordt er op de reiskosten bespaard door een goedkope B&B in de buurt te boeken.

Tijdens reguliere Yireo trainingen, gebruikersgroepen en occasions helpen we vele individuele builders verder. Maar we zijn er ook trots op maatwerk coaching te hebben gegeven aan de volgende partijen: Via onze internationale companions magento Firegento en MageTraining geven we ook developer trainingen in het buitenland. Daarnaast zijn we ook voor on-website trainingen op bezoek geweest bij de volgende internationale bedrijven :

Magento Vs Woocommerce

Test De Snelheid Van Je Website

magento hosting 2 beheren vereist CLI toegang: Vanuit een SSH prompt zet je de gegenereerde code naar, compileer je LESS. Een goede uitleg van de nieuwe workflow is onmisbaar.

Yireo is een van de frontrunners met Magento 2: We hebben inmiddels meerdere developer congressen georganiseerd . We ontwikkelen stabiele Magento 2 extensies zoals EmailTester en CheckoutTester. Daarnaast zijn we actief in verschillende andere initiatieven zoals Deity, ExtDN en DevExchanges.

Ook gaan we dieper in op het praktisch toepassen van Test Driven Development en Behaviour Driven Development , samen met Continuous Integration oplossingen. Yireo denkt graag mee over de beste oplossing. Neem contact met ons op voor een maatwerk seek the advice webshop of

Kortom, we komen graag langs voor het geven van een diepgaande Magento coaching! Magento 2 developers verder helpen