20+ Beste Magento Extensies Voor Je Webshop In 2019

      Reacties uitgeschakeld voor 20+ Beste Magento Extensies Voor Je Webshop In 2019

Een Gemiddelde Omzetgroei Van forty Five% Bij Onze Magento 2 Webshops

Title-tags, Meta-tags, XML-sitemap, URL-rewrites, Canonical pages etc. worden allemaal standaard ondersteund. Het is natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe webshop zo hoog mogelijk in Google staat. Zonder bezoekers immers geen omzet. magento webshop is een Open Source webshop.

Het staat u vrij de webshop te verkopen, te verhuren of te laten aanpassen. Het installeren en configureren van Magento is meestal een flinke klus.

Via de Magento Connect website kunt u zelf zoeken naar bruikbare plugins voor uw Magento webshop. Magento is erg Google vriendelijk.

Bestellingen verzenden met PostNL Webshop laten overzetten naar https Google optimalisatie webshop Magento wordt meestal gekozen door ondernemers die volledig eigenaar willen zijn van hun webshop. Magento is ideaal als u de webshop wilt kunnen uitbreiden.

En als u echt iets speciaals wilt dan zijn er genoeg Magento programmeurs die maatwerk aanpassingen kunnen verzorgen. Bij het huren van een webshop is dit meestal niet mogelijk. U zit dan huge aan de leverancier en zijn software. Andere Open Source webshops zoals OpenCart, Prestashop of WooCommerce bieden niet de mogelijkheden die Magento wel in huis heeft. Magento is gemaakt op de groei.

Open Source wil zeggen dat de software program voor iedereen gratis te downloaden magento hosting en te gebruiken is. U betaalt dus geen licentiekosten. U bent hierbij zelf volledig eigenaar van de webshop.

Er zijn zeer veel modules en extensies beschikbaar voor Magento. Sommige extensies zijn gratis magento, andere zijn commercieel.