5 Plugins Die Niet Mogen Ontbreken Op Je WordPress Website

      Reacties uitgeschakeld voor 5 Plugins Die Niet Mogen Ontbreken Op Je WordPress Website

WordPress Instellen

Je bent het ongetwijfeld al eens tegengekomen: een foutmelding dat de pagina die je zocht, niet bestaat. In technische termen: een 404-fout. De standaard 404-pagina van WordPress is erg kort en zakelijk: “We hebben het niet gevonden.

Aardig bedoeld, maar het jaagt bezoekers alleen maar weg. Een goede 404-pagina laat je bezoeker niet aan zijn lot over, maar werkt als een reddingsboei. Lees dan eens mijn bericht waarin ik je 10 voorbeelden van goede 404-pagina’s laat zien. Bij een standaard installatie maakt WordPress een Voorbeeld-pagina en een Voorbeeld-bericht (“Hallo wereld!”) aan. Gooi deze meteen weg, need WordPress hosting als je dat niet doet, komen ze gewoon tussen de zoekresultaten van Google te staan…

De Eerste Stappen Naar Je Eigen WordPress Website

En als je toch bezig bent, dan voeg je ook maar een paar tags toe. Maar ja, geen van WordPress de categorieën die je al hebt lijken te passen. Het bericht onder ‘overige’ zetten?

Sterker nog, als je de prestaties van je website niet meet, kun je deze prestaties ook niet verbeteren. Daarom is het erg belangrijk dat een device installeert waarmee je de statistieken van je pagina kunt meten. Google Analytics is de meest gebruikte software om de statistieken van je website te meten. Denk daarbij niet alleen aan het aantal bezoekers.

  • Als ik jou was zou ik dit allemaal aangevinkt houden, zodat je een handige demo website hebt die je naar wens kunt aanpassen.
  • De plugins zijn in dit geval:
  • Zodra de import is geslaagd krijg je bovenstaand scherm te zien.
  • Op deze manier verwijder je alles wat met de andere template te maken heeft en kun je fris opnieuw beginnen met je WordPress website maken.

Da’s ook niks… Een nieuwe categorie bedenken? Dit is de manier waarop veel bloggers hun categorieën en tags kiezen. En da’s jammer, want op die manier mis je een hoop voordelen van een goede structuur van je blog.

Je kunt ook het gedrag meten. Welk berichten zijn het populairste? Keken je bezoekers verder dan de pagina waar ze binnenkwamen? Je hebt een mooi bericht geschreven voor je weblog en je muis gaat richting de ‘Publiceren’-knop, maar iets zegt je dat je iets bent vergeten. Je moet nog een categorie kiezen, want wordpress website anders komt je bericht in het mapje ‘geen categorie’.