9 Tips Voor Het Mkb Om Je WordPress Website Sneller Te Maken

      Reacties uitgeschakeld voor 9 Tips Voor Het Mkb Om Je WordPress Website Sneller Te Maken

Laatst gewijzigd op 30 oktober :14 Onze professional op het goed van web optimization en Elastic search Er zijn vele tienduizenden plugins die je kunt installeren om jouw WordPress web site website maken beter te laten functioneren.

Zeker wanneer je zoekt naar plugins die je zouden moeten helpen met web optimization , dan zijn er vele plugins te vinden. De één nog mooier dan de ander.

Zorg ervoor dat je de standaard namen van photographs, bijvoorbeeld “DSC93948.jpg”, vervangt door wat het plaatje daadwerkelijk WordPress hosting zegt. Bijvoorbeeld “Grand-Prix-Max-Verstappen.jpg” als het een plaatje is van Max Verstappen tijdens zijn eerste Grand Prix.

(bijv: WordPress

Daarom onze high 10 met regels en plugins. Backlinks zijn belangrijk maar: ruil alleen backlinks met web sites die related zijn voor jouw website of doelgroep. Het gaat niet om kwantiteit maar kwaliteit. De tijden van “wie heeft de meeste backlinks” zijn al lang voorbij. Er was namelijk een tijd waarin veel partijen zogenaamde backlink-pakketten aanboden.

Een Pagina Of WordPress Blog Maken En Bewerken

Immers, als er 1000-en web sites naar jouw web site wijzen dan moet jouw website wel héél belangrijk zijn, toch?! Zoekmachines kijken niet meer naar de hoeveelheid backlinks maar juist naar de kwaliteit en de relevantie van de backlinks. WordPress plugin / tip: onze tip voor backlinks, gebruik geen plugins. Maak ook geen gebruik van betaalde diensten.

Deze doen meer kwaad dan goed. Of in ieder geval een pagina speciaal over dat onderwerp. Uiteraard moet ook je interne linkbuilding goed zijn opgebouwd. Het klinkt wellicht heel stom, maar bedenk creatieve en goede namen voor je pictures wordpress webshop. Content is uiteraard van groot belang, maar vergeet daarbij niet de kwaliteit en kracht van goed gebruikte images.