Overzicht Actuele Hypotheekrente

      Reacties uitgeschakeld voor Overzicht Actuele Hypotheekrente

Maar als de rente over een paar jaar lager is, kun je daar niet meer van profiteren. Een lange rentevaste periode is juist weer voordelig bij stijgende hypotheekrentes. Op dit moment kiezen de meeste mensen voor een renteperiode van 20 jaar vast. Vind de laagste hypotheekrente van dit moment door de actuele rente te vergelijken van alle banken.

Dat geldt dus voor deannuïteiten- enlineaire hypotheek. Heb je jouw hypotheek voor 1 januari 2013 afgesloten? Dan kun je dus nog wel de hypotheekrente vergelijken aftrekken. Je betaalt maandelijks alleen de hypotheekrente en dit zorgt voor lage maandlasten.

Bekijk De Huidige Hypotheekrente

Vergelijk zelf de actuele hypotheekrente van alle aanbieders. Alle vermelde aanbieders en hypotheekrentes zijn via De Hypotheekshop verkrijgbaar.

Heb je met bovenstaande informatie de keuzes kunnen maken voor jouw hypotheek en de laagste hypotheekrente gevonden in ons overzicht? Dan kun je rentetarieven direct gratis en vrijblijvend een offerte voor deze hypotheek aanvragen. Een hypothecaire lening afsluiten is een grote financiële beslissing.

Rentetarieven Particuliere Producten

Als er nieuwe maatregelen aangekondigd worden, kan dit invloed hebben op de doorgang van de evenementen. Afgelopen vrijdag, 12 november 2021, maakten demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge huidige hypotheekrente de nieuwe maatregelen bekend. Deze zijn ingekocht toen nog niet duidelijk was dat het OMT met een nieuw advies over medische mondkapjes zou komen. Wij benaderen u dan voor het aanleveren van nadere informatie.

Tijdens de looptijd kunt u misschien in een lagere tariefgroep terechtkomen als de waarde van uw huis is gestegen of als u heeft afgelost op uw hypotheek. Wil je weten hoe hoog de hypotheekrente van Obvion enkele jaren geleden was? Ontvang rente alerts Wanneer daalt of stijgt onze rente? Blijf per mail op de hoogte van de wijzigingen in onze hypotheekrentes. Wil je profiteren van de lage rente en je maandlasten verlagen?

Jouw Eigen Huis

De informatie is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en niet als advies. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Lees voor de volledige informatie de disclaimer. De kopie moet van zodanige hypotheekrente kwaliteit zijn dat de gegevens duidelijk leesbaar en verifieerbaar zijn. Neem daarom contact met ons op en dan kunnen we direct kijken welke rente bij je past. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen en beschikken hierdoor over veel ervaring en expertise.

Een dergelijke prijssprong was sinds de jaren ’70 niet meer gezien. Sinds juni 2013 zijn de huizenprijzen aan een ongekende opmars bezig. De Nederlandse huizenprijzen gaan nog steeds als een raket omhoog, maar in een iets lager tempo dan in januari. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het CBS en het Kadaster. Hij wijst er nu echter op dat Nederland momenteel ’een ijzersterke uitgangspositie’ heeft, in tegenstelling tot in de jaren zeventig. Toch kunnen het kabinet en de centrale bank niet alle pijn van die torenhoge inflatie wegnemen, aldus Knot.

Onze Actuele Hypotheekrente

Welk tarief je betaalt, hangt bijvoorbeeld af van de rentevaste periode en hypotheekvorm die je kiest. Er is dus niet één bank met de laagste hypotheekrente, dat verschilt per situatie. Hypotheekverstrekkers lenen geld op de kapitaalmarkten, om dat aan te kunnen bieden voor hypotheken. Als de rente op de markten stijgt, berekenen banken die kosten door in de hypotheekrente die ze aanbieden.

Over de details van deze aftrek praten we je bij op onze specifieke pagina over hypotheekrenteaftrek. Een hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep kan je met deskundig hypotheekadvies helpen om uit al die opties een goede keuze te huidige hypotheekrente maken. Ga via onze site op zoek naar een adviseur bij jou in de buurt. De marktrentes blijven maar stijgen en de hypotheekrentes volgen. Een tariefgroep maakt duidelijk wat de verhouding is tussen je hypotheek en de waarde van je huis.