Alterweb De Magento Specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Alterweb De Magento Specialist

Hierdoor wordt dit krachtige CMS door grote webshops het meest gekozen. Onze Web Developers hebben veel kennis van Magento 2.

Zorg ervoor dat u in 2017 nadenkt en plannen maakt om over te stappen. Indien u op dit moment nadenkt om een webshop op te zetten, laat deze dan gelijk in Magento magento 2 ontwikkelen. Uiteraard zijn er nog velen ondernemers die een webshop in Magento 1 hebben draaien. Geen paniek, Magento 1 word tot November 2018 ondersteund.

Extensies

Ook betekent dit dat alle websitecontent, de producten en overige data worden meegenomen. Tevens maken wij koppelingen mogelijk tussen de huidige betaal- en voorraadsystemen of boekhoud- en transportprogramma’s. Als je Webbouwers inschakelt als webshop bouwer, ben je verzekerd van een up-to-date professionele webshop met responsive design. Bij de ontwikkeling van een nieuwe webshop adviseren we in de meeste gevallen het CMS programma Magento. Een Magento Webshop is bijzonder gebruiksvriendelijken is compatibel met de belangrijkste betaalmogelijkheden als Ideal en Paypal. Een webshop laten maken of onderhouden met een ander CMS?

In dit artikel zetten we de twee open-source webshopplatforms tegenover elkaar. V-WEB doet wat ze beloven, namelijk ontzorgen van de klant. Sinds onze website door V-WEB wordt onderhouden hebben wij er helemaal geen omkijken meer naar. Wat wij ook als prettig ervaren is dat V-WEB ook adviezen geeft magento hosting om onze site met kleine aanpassingen te optimaliseren. Zo’n proactieve houding zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om onze klanten beter te bedienen via onze site. V-Web is een fullservice internetbureau en sinds 2010 expert op het gebied van Joomla, Magento en WordPress ontwikkeling.

Erg belangrijk is bijvoorbeeld een uitgebreide en unieke beschrijving van uw producten. Om Magento op je webhosting pakket te krijgen dien je een handmatige installatie te doen. Mocht je daar niet uitkomen, helpt onze servicedesk je daar graag mee. Je kan na de installatie direct magento webshop inloggen in het systeem om de configuratie aan te passen en de webwinkel in te richten. Fenix is dé Magento 2 springplank voor ondernemers die hun volgende groeistap willen maken. Verrijkt aan functionaliteit en oplossingen ten opzichte van de standaard Magento 2 installatie.

Het is de meest gebruikte open-source webshop software wereldwijd. Dit open-source netwerk geeft de vrijheid en mogelijkheden om via enkele klikken een bestelling te bewerken.

Het helpt jou bij het efficiënt beheren van alle productinformatie. Daarnaast kunnen wij maatwerkkoppelingen verzorgen met elk gewenst pakket. Overweeg dan Magento Commerce voor speciale B2B features en andere features die jou kunnen ondersteunen bij de groei van jouw e-commerce business. Het heeft een verbeterde API voor koppelingen met externe systemen.

En wil je daar extra functies aan toevoegen, dan verzorgen we dat middels een module of maatwerk. Je kan er niet omheen dat met WordPress het creëren van een webshop een stuk gemakkelijker is dan met Magento. Er is niet veel ervaring nodig om hiermee te werken. Ook het beheer van een WordPress website is heel gemakkelijk. Het publiceren van bijvoorbeeld nieuwe artikelen en pagina’s is eenvoudig. Tussen Magento en WordPress ligt naast een verschil in platform ook een verschil in mogelijkheden. Zo is Magento erg diepgaand en complex-gestructureerd in de webshopfuncties.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw producten direct vanaf uw webwinkel op uw sociale media kanalen te promoten. Het succes van je webshop wil je natuurlijk graag monitoren en bijsturen. De resultaten van deze koppelingen lees je vervolgens uit doordat je webshop Google Analytics is geïntegreerd. Ook deze koppeling is geen probleem voor Adobe Magento. Voor bedrijven die meer dan één winkelervaring uit hun productcatalogus willen aanbieden, is dit pakket een uitstekende keuze.

Magento Webshop Laten Bouwen?

Toch kun je met de juiste gegevens en kleine wijzigingen al snel zorgen voor een verhoging van het aantal conversie . Regelmatig adviseer ik webwinkeleigenaren over het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van webshops en het ontwikkelen van internet marketing strategieën.

  • Het webshop platform, dat in 2015 is gereleased, is ten opzichte van zijn voorganger, Magento 1, nog makkelijker te beheren en zijn de modules sterk verbeterd.
  • In de gratis versie zitten niet alle features en er zit geen support bij inbegrepen.

Kortom is X-Interactive een geschikte partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van open-source Magento webshops. Magento is degelijke, flexibele en veelgebruikte open-source oplossing voor het beheren van een webshop. Een vrijblijvende afspraak is de beste manier om te ervaren hoe Muntz werkt en hoe we graag samenwerken aan jouw e-commerce succes. Inmiddels is er een nieuw Magento-tijdperk aangebroken. Met de nieuwste versie, Magento 2, breng je jouw webshop echt naar een hoger niveau. R2 Retail is fan van Magento vanwege de vele functionaliteiten die Magento heeft.

Daarnaast kom je bij Experius in een zelfsturend team; bestaande uit developers, designers, een consultant en een klantcoördinator. Wat betreft de ontwikkeling van de webshop ben jij in de lead en wordt verwacht dat jij communicatief vaardig bent dat je met stakeholders kan schakelen. Wanneer je een Indeed-cv maakt, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, het Cookiebeleid en het Privacybeleid van Indeed.

Denis heeft veel kennis van websites bouwen, programmeren en webhosting en is ook nog een prettig iemand om contact mee te hebben. Wil je bijzondere extra’s of koppelingen met andere software? Wij zorgen voor het maatwerk dat online ondernemen voor jou nog plezieriger maakt. Implementeren van specifieke functionaliteiten voor je webshop.

Zij ontwikkelen voor jou dan ook een next level webshop. Een webshop die, dankzij de brede keuze uit thema’s, direct in het oog springt en makkelijk in gebruik is voor jou en voor je klanten. Vergeet ook niet de vele opties en functionaliteiten die Magento 2 met zich meebrengt. Met Magento 2 creëren we een perfecte en unieke webshop, afgestemd op jouw business.

Per 1 juli 2020 is Magento gestopt met de ondersteuning van Magento 1. Misschien voelt het alsof je verplicht bent om over te stappen op Magento 2. Mage One bijvoorbeeld, blijft nog ten minste 5 jaar beveiligingsupdates uitbrengen voor Magento 1. Maar denken we dat er geen hoop is voor je huidige webshop omdat die eruitziet alsof je oma hem ontworpen heeft, dan zeggen we dat ook eerlijk. Zowel onze programmeurs als online marketeers zijn helemaal thuis in Magento 1 en 2.