Ander Financieel Nieuws

      Reacties uitgeschakeld voor Ander Financieel Nieuws

Aan de gebruiker wordt medegedeeld dat informatie op websites waarnaar wordt gelinkt of verwezen, niet door ons wordt onderzocht of geanalyseerd. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de informatie en/of inhoud van enige internetwebsites die gelinkt zijn aan deze website. Een link naar een andere website is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker. De sanctiewet bestaat sinds 1977 en is ontstaan om de integriteit van financiële instellingen te waarborgen….

De staatssecretaris van FinanciËn heeft het Besluit noodmaatregelen coronacrisis gewijzigd. Ten opzichte van de vorige versie van het besluit is de regeling voor uitstel van betalingen van belastingen ICT nieuws gewijzigd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates uit de financiële sector. CAC 40® is een geregistreerd handelsmerk van Euronext N.V.

Deze gedachtegang wordt veroorzaakt doordat nieuwbouwwoningen al energiezuinig zijn. Een nieuwbouwwoning heeft, conform het bouwbesluit 2015, al een minimale EPC-waarde van 0,4. Werknemers kunnen inloggen op de website van de pensioenverstrekker. Samen met de pensioenadviseur wordt er dan gekeken welke pensioenaanspraken de werknemer heeft opgebouwd. Het gaat dan in het bijzonder om het partnerpensioen en een eventueel nabestaandenoverbruggingspensioen . ANDELST – ACSI kennen we vooral van de campinggidsen en de bijbehorende campingcard waarmee je buiten het hoogseizoen voordelig kunt kamperen. Verder is ACSI ook uitgever van het blad Freelife Magazine.

Zorgverzekering 2022: Premie Gaat Omhoog, Eigen Risico Blijft Gelijk

Hoogwerf Financieel Advies is een advieskantoor op het gebied van financiële dienstverlening. De financieel adviseur begeleidt persoonlijk het gehele advies en- bemiddelingstraject, waardoor je altijd met dezelfde adviseur persoonlijk je zaken afhandelt. De adviseur helpt je bij het maken van keuzes uit financiële producten.

  • De bonus is gekoppeld aan dierenwelzijnskeurmerk Initiative Tierwohl.
  • Dindanda Consulting is een ambitieuze organisatie die energie krijgt van bevlogen ondernemers en een organisatie die zijn eigen koers durft te varen.

De laatste jaren zien we dat veel meer mensen ‘traditionele’ beleggingen als aandelen links laten liggen en al hun geld in cryptovaluta stoppen. Niet heel gek, want je kunt geen verjaardag of voetbalkantine bezoeken waar je géén wild verhaal over torenhoge… Dit gedeelte is voorzien van het laatste nieuws over wereldwijde valuta-, grondstoffen- en aandelenmarkten, evenals de meest recente financiële rapportages. U vindt hier ook een ruimere dekking aan informatie over grondstoffen, aandelen, rentevoeten en een breed scala aan extra economische indicatoren.

Binnen de overheid worden ook steeds meer allerlei initiatieven omarmd. Blockchain algemeen economisch nieuws is daarvan een van de technologieën die nog in de ontdek fase zitten….

Investeringen in Nederlands vastgoed hebben in het tweede kwartaal een totaal rendement opgeleverd van 3 procent. Bij het commerciële vastgoed is 6,9 procent van het totaal aan deze sector uitgeleende bedrag een probleemlening. Dat meldt de Amsterdam School nieuws euro of Real Estate op basis van zijn prijsindex commercieel vastgoed. Prijzen stegen sinds eind 2016 met 2,2 procent , 3,3 procent en 5,6 procent . De prijzen van commercieel vastgoed zijn in de eerste helft van 2017 doorgestegen, in lijn met de groei van 2016.

Unilever houdt AEX in het roodDe Amsterdamse beurs is de nieuwe week rustig begonnen, maar eindigde maandag wel in het rood door nieuws rond zwaargewicht Unilever. De AEX sloot 0,3 procent lager op 781,32 punten, waar omringende aandelenmarkten wel in het groen wisten te blijven. Met een voorlopige aanslag krijg je maandelijks belasting terug, bijvoorbeeld voor de hypotheekrenteaftrek, en hoef je niet tot de jaarlijkse belastingaangifte achteraf te wachten. Het is uiteraard belangrijk dat je maandelijks niet teveel terugkrijgt, omdat je anders bij de definitieve aanslag geld terug moet betalen. Controleer daarom je voorlopige aanslag 2022 goed en geef wijzigingen door aan de Belastingdienst. Een grote onzekere factor is op dit moment de inflatie.

De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. De gebruiker kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. Deze website dient ter algemene informatievoorziening kabinet nieuws en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden. LYNX kan dan bijvoorbeeld extra informatie geven over haar diensten, evenementen of een interessante aanbieding doen. China realiseerde een groei van 8,1% in 2021 terwijl er 8,4% verwacht werd.

Lag het zwaartepunt voorheen nog bij de bank, dan zien we nu dat de zakelijke klant het intermediair steeds meer weet te… Het Nibud ziet in nieuwe berekeningen voor 2022 koopkrachtdalingen tot ruim 100 euro per maand. Gemiddeld gaan we er dit jaar zo’n 40 euro op achteruit. Ook hun kennis van financiële zaken en algehele financiële houding werden meegenomen. Iets meer dan een kwart van de Nederlanders is financieel gezond.