Appstore

      Reacties uitgeschakeld voor Appstore

De toezichthouder is echter van oordeel dat Apple niet voldoet en dwarsligt. Op 14 maart 2022 is de bewustwordingscampagne #brengonsterug gestart. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor het juist retourneren van overtollige medicatie. Zoek in de GGD app store een andere app die bij u past. Verschijnt de App Store in beide gevallen nog niet?

  • Apple stelt echter dat zijn eerder doorgevoerde veranderingen wél voldoen.
  • Hiertoe ontwikkelen we een innovatief onderwijsprogramma dat ingebed wordt in stages, afstuderen en een minor.
  • In 2020 verwijderden we meer dan 80 miljoen klant­beoordelingen die als spam werden beoordeeld.
  • De nieuwe winkel maakt gebruik van Apple Music-achtige kaarten om apps, games en lijsten te presenteren.
  • In het eenvoudigste scenario is de App Store ergens op een van je thuisschermen beland, tussen tientallen andere apps.

De Prowise Appstore is een app store in het besturingssysteem Prowise Central waarmee je heel eenvoudig applicaties op het touchscreen installeert. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met onmisbare programma’s zoals Microsoft OneNote, Word en Excel of Google Earth. Met de Microsoft Skype-app beschik je over een unieke mogelijkheid tot leren op afstand.

Over Stichting Kanker Nl

GGD AppStore toetst de apps1 volgens een vastgestelde methode. Dit toetsingskader wordt aangepast op basis van reacties en nieuwe, wetenschappelijke inzichten. GGD onderzoekers en gezondheidsbevorderaars onderzoeken en beoordelen de apps met een onafhankelijke blik. “Een gezondheidsapp informeert, adviseert of begeleidt de gebruiker bij zijn/haar gezondheid, gezonde leefstijl en algemeen welzijn.” Sindsdien is de App Store steeds verder gegroeid.

Om een refund aan te vragen ga je naar de refund-pagina van Apple. Nadat je hebt ingelogd met je Apple ID zie je een overzicht van de apps die je onlangs hebt gekocht. Klik vervolgens op ‘Meld’ en geef een reden op waarom je een refund wenst. Apple verzet zich tegen de Nederlandse toezichthouder ACM (Autoriteit Consument & Markt) die nu voor de 6e keer de dwangsom van 5 miljoen euro vordert. Dit vanwege niet voldoen aan eisen die de ACM stelt voor betalingen aan dating-apps in Nederland. Apple stelt echter dat zijn eerder doorgevoerde veranderingen wél voldoen.

externe Bronnen Nederlands

De aanbieder van de App Store voor iOS-apps wil dat wel toestaan, maar eist dan dat de appmakers daarvoor wel een aparte versie van hun app maken. Daarbij rekent het Amerikaanse techbedrijf ook een commissie van 27 procent voor apps die dan een ander betalingssysteem willen gebruiken dan dat van Apple zelf. Die zogeheten ‘app tax’ is dan maar iets minder dan de maximaal 30 procent die het bedrijf anders verlangt. Het conflict tussen de Amerikaanse techreus en de Nederlandse marktwaakhond gaat over app-betalingen en dan specifiek voor dating-apps. Voorbeelden daarvan zijn Tinder, Lexa en Bumble die van de ACM de mogelijkheid moeten krijgen om een ander betalingssysteem te gebruiken dan dat van Apple. Je schrikt flink als je een hoge factuur van iTunes of een appstore krijgt en geen idee hebt van zoveel aankopen. Bij de privacy controleren we in hoeverre de gebruiker op juiste en begrijpelijke wijze wordt geïnformeerd over de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens.

De onderwijsinnovatie is enerzijds de koppeling maken tussen eHealth en preventie en anderzijds gebruik maken van activerend leren en praktijkgericht, flexibel onderwijs. Passend bij de innovatie, apps maken we gebruik van een ontwerpgerichte aanpak. Docenten, zorgprofessionals en onderzoekers werken samen aan de onderwijsinnovatie die vervolgens gezamenlijk wordt uitgevoerd.