Attributen & Attributensets Voor Magento Webwinkels

      Reacties uitgeschakeld voor Attributen & Attributensets Voor Magento Webwinkels

Daarnaast biedt Magento webshop vele marketing en promotie mogelijkheden, waardoor het makkelijk is om je webshop en producten te promoten. Magento is SEO vriendelijk, hierdoor is je webshop makkelijk vindbaar in de zoekmachines.

  • Sterker nog, wij durven wel te zeggen dat er geen hosting in Nederland kan concurreren met onze service.
  • Maar ongeacht voor welke versie je gaat, je webwinkel is in Magento uitbreidbaar en aanpasbaar met allerlei extensies.

Met de update naar Adobe Magento 2, waar de ‘mobile first’ gedachte uitgangspunt is, zijn de mogelijkheden op mobiel uiteenlopend. Templates speciaal voor mobiele apparaten ontworpen met daarna een uitbreiding voor desktop, zijn eerder regelmaat dan magento uitzondering. Door deze gedachte wordt de snelheid van je webshop aanzienlijk verhoogd, omdat alleen de essentiële componenten worden geladen. Magento is ontworpen om te worden gebruikt als een applicatie door iemand die geen ontwikkelaar is.

Gebruik deze als een richtlijn, maar vraag ons vooral om gedegen advies alvorens je keuze te maken. Wij willen je graag adviseren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden omtrent het opzetten van een Magento webshop. Denk ook aan online marketing die er voor zorgt dat jou webshop groeit. We komen graag naar je toe maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen om alle mogelijkheden te bekijken. Mik je echter op groei en een op termijn in omvang toenemende webshop? Dan biedt Magento 2 gewoon veel meer mogelijkheden. Het is een e-commerceplatform dat gemaakt is om mee te groeien met jouw webshop.

Het voelt in sommige gevallen minder origineel, maar is wel zeer herkenbaar voor je bezoekers en dat kan het verschil maken tussen matige verkoop en succes. Wat minimaal op iedere pagina terug moeten komen is het winkelmandje en een snelle route naar contactmogelijkheden.

De schaalbaarheid van Magento maakt alles mogelijk. Hierdoor kun je vanaf het begin al groots denken, uiteraard denken wij hier over graag met je mee. Onze developers houden rekening met jouw ambities voor de toekomst. Bij Klik & Steen zien we je namelijk als een partner, samen timmeren we aan de weg naar de toekomst. Magento is een open source platform dat ondernemers de mogelijkheid biedt om een webwinkel te beheren zonder dat hier technische kennis voor nodig is. Heeft u speciale wensen voor uw website die niet in een standaard pakket vallen? De programmeurs van 80s Interactive hebben veel ervaring met het bouwen van speciale extensies.

Het voordeel van Magento webshops is dat ze, naast de hoeveelheid functionaliteiten, ook veel marketing- en promotietools bieden. Zo wordt jouw webshop steeds zichtbaarder en kan je steeds verder groeien. Zo kun je in je Magento open source-systeem werken aan zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast bestaan er mogelijkheden voor prijsregels, kortingscodes, gratis verzending en gebundelde producten.

Zo Pakt Redkiwi Een Magento 2 Webshop Aan

Magento is van Adobe, een van de grootste software-ontwikkelaars in de wereld. Het grote voordeel van Magento ten opzichte van bijvoorbeeld WooCommerce is dat in Magento standaard al meer functionaliteit aanwezig is. Magento is dus een completer pakket dan de meeste e-Commerce platformen. Klanten kloppen bij ons aan om extreem veeleisende Magento webshops grenzeloos snel en stabiel te krijgen.

Dit is een team bestaande uit alle betrokken specialisten, van developers en marketeers tot aan UX consultants en digital strategists. Magento beschikt over een open source oplossing ‘Magento 2 open source’ magento hosting en wordt continu doorontwikkeld binnen de Magento Community. Daarnaast is er een licentie gedreven pakket ‘magento Commerce’ die in de basis een uitgebreider functionaliteitenpakket aanbiedt.

Zo krijgt u altijd een Magento-webwinkel die exact is wat u in uw hoofd heeft en kunt u op de juiste manier starten met het online verkopen van producten. Madia magento webshop is gespecialiseerd in e-commerce, in de breedste zin van het woord. We bundelen onze expertises en gaan we samen aan de slag met jouw e-commerce platform.

Soms zijn er derde partijen die de ultieme oplossing leveren. In de loop van de jaren heeft Emico een aantal grensverleggende oplossingen ontwikkeld.

Niet elk hostingpakket dat online aangeboden wordt is geschikt voor Magento. Het Magento platform heeft specifieke hosting benodigd om goed te kunnen draaien.Snelheid, veiligheid en performance staan hoog in het vaandel. Magento 2 is de nieuwste versie van het webshop platform en biedt een volledig vernieuwd systeem met veel functionaliteiten. De gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij deze versie en het platform is dan ook geheel responsive.

Omdat Magento erg schaalbaar is, kun je bouwen aan de toekomst. Het is namelijk een zeer geschikt CMS om uit te breiden of in te perken, wanneer jij dat wilt. Schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zorgen ervoor dat Magento geschikt is voor elke online ondernemer met ambitie! Mochten er toch nog dingen niet helemaal duidelijk zijn, dan zorgt onze uitgebreide Magento training ervoor dat je alles probleemloos kunt beheren. Magento biedt krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie, en catalogus-management tools. Door gebruik te maken van een uitegebreide opzet en database voor producten, klanten , orders etc. maakt het o.a.

In al onze e-commerce trajecten kijken wij kritisch wat het meest geschikte platform voor jouw situatie is. Digitaal bureau met Magento 2 experts om jouw Magento webshop te laten groeien. Jeroen leest en schrijft programmeercodes als tweede moedertaal.