Auto Lening

      Reacties uitgeschakeld voor Auto Lening

Vergelijkbaar met monetary lease, op foundation van een duidelijke zakelijke lening. Beschikbaar met een scherpe rente, omdat de auto geldt als onderpand.

Je hebt in principe drie mogelijkheden om een bedrijfsauto te financieren: Betalen met eigen middelen De meest bekende manier, maar ook de meest lastige voor jouw bedrijf. Je betaalt het volledige aanschafbedrag uit eigen middelen. Dat geld kun je niet meer gebruiken voor andere investeringen.

Ideaal voor ZZP-ers en kleine bedrijven Veel ZZP-ers en andere kleine bedrijven verbouwing financieren hebben niet de eigen middelen om daarmee een zakelijke auto af te rekenen.

Ben je als ZZP-er of MKB-organisatie op zoek naar een zakelijke lening? Wij verstrekken leningen aan bedrijven met minimaal €50.000 omzet per jaar die minimaal 12 maanden staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vraag online jouw lening aan, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf Hoe werkt een bedrijfslening voor een auto?

Dit staat los van hoe je de bedrijfsauto wilt financieren. Zodra je de auto ook privé meer dan 500 kilometer per kalenderjaar gebruikt betaal je daarover bijtelling. Het share hangt af van de CO2-uitstoot van het model, web als de aanschafwaarde.

Leasen van een bedrijfsauto Beschikbaar als full operational lease of economic lease. In de beide gevallen betaal je een huge bedrag per maand om de kosten uit te spreiden over de gebruiksperiode. Alleen bij financial lease komt de auto bij jou op de balans te staan en kun je optimaal profiteren van fiscale voordelen. Zakelijke lening voor een bedrijfsauto