Automation Mailchimp En Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor Automation Mailchimp En Woocommerce

Product Category Or Shop

Zodra je op “API-sleutel genereren” klikt, kom je op een pagina met twee sleutels. Sla deze op, want je kan ze niet meer zien zodra je de pagina verlaat! 3) Vul de gegevens in op CoManage

Beoordelingen Ontvangen Van Bestaande Klanten

Daar voeg je een sleutel toe. Deze geef je een naam en heeft enkel ‘lees’ rechten nodig.

Ideal Voor WordPress & Woocommerce

Paytium is ontwikkeld door David de Boer Het bedrijf bekijkt de technologische ontwikkelingen vanuit wordpress website het oogpunt van de eindgebruiker. Het accent ligt op toegankelijkheid en gebruikers mogelijkheden.

Van een bestelling wordt volgende opgenomen: Van een klant wordt WordPress hosting volgende opgenomen: Vragen over deze functionaliteit?

© Paytium | Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Koppel je WooCommerce webshop met je on-line facturatie software Laat je klanten en bestellingen automatisch synchroniseren met CoManage Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als dit mislukt, heb je waarschijnlijk iets fout ingegeven. Dubbelcheck je url en sleutels en als het nog niet lukt, kan je altijd contact opnemen met ons via de help chat. Vanaf nu zullen nieuwe bestellingen en klanten in WooCommerce automatisch gekoppeld worden met CoManage. Op de detailpagina van de factuur staat onder de sectie “Integraties” een indicatie als deze via WooCommerce is toegevoegd: De volgende gegevens worden gesynchroniseerd met CoManage:

Hiervoor surf je naar de instellingen van CoManage. Hier zie je een sectie “WooCommerce”. Als je deze openklapt zie je drie veldjes die je kan invullen. Hierna klik je op “verbind met WooCommerce”.

Heb je een WooCommerce webshop? Dan kan je gemakkelijk al je nieuwe bestellingen en klanten synchroniseren met CoManage. Op die manier kan je volledig automatisch facturen genereren van je WooCommerce bestellingen en hou je al je gegevens up-to-date tussen beide instruments wordpress webshop! Het opzetten van de integratie is makkelijk.

We leggen het hier uit in een paar simpele stappen. Hiervoor ga je naar de admin van je WordPress. Je navigeert hier in het menu naar “WooCommerce > Instellingen”.