Bedrijfsfinanciering Aanvragen

      Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsfinanciering Aanvragen

Voor een ondernemer die geen of voldoende onderpand heeft, kan de Nederlandse Staat garant staan. Niet iedere kredietverstrekker maakt gebruik van deze regeling. Dit kun je bij de kredietverlener zelf nagaan.

Hoe Vraag Ik Een Krediet Aan?

Zakelijke Creditcards

Het is ook mogelijk dat privépersonen of gespecialiseerde geldverstrekkers investeren in een onderneming. Dit kan in de vorm van zogenoemd durfkapitaal of risicokapitaal. Crowdfunding is eigenlijk een speciale vorm van durfkapitaal. Het fenomeen is ontstaan op het web en kan in principe gebruikt worden voor alles zakelijke financiering waar geld voor nodig is. Voor investeerders in crowdfunding interessant omdat ze voor slechts een kleien inleg kunnen investeren. Daarnaast geven veel platforms een interessant rendement. Als ondernemer heeft het als voordeel dat je niet zelf de investeerders hoeft te benaderen, zolang je maar een goede propositie hebt.

Bovendien zijn mensen die intekenen op jouw crowdfundingproject, meestal erg geïnteresseerd in en betrokken bij je onderneming. Crowdfunding wordt steeds populairder als een reële manier om aan een investeringsbehoefte als ondernemer te voldoen. Ondernemers en mkb’ers profiteren hiervan, vooral bij het financieren van innovatieve projecten. Echter zijn er zoveel crowdfundingsplatforms dat de mate van succes in hoge mate wordt bepaald door de keuze voor het juiste platform. Daarom een viertal ideas voor het maken van deze belangrijke keuze. Stap 1: Kies het juiste doel

Besluit Borgstelling MKB Kredieten De Nederlandse overheid heeft echter voorzien in deze behoefte met een speciale regeling: het Besluit Borgstelling MKB Kredieten . Dit besluit is bedoeld als stimuleringsmaatregel om middel- en kleinbedrijven toch te financieren.

Wat voor gewone kredietverstrekkers erg belangrijk is, speelt bij crowdfunding zo mogelijk nog een grotere rol: waar is het krediet voor nodig? Wees dus zo concreet mogelijk in het beschrijven van je financieringsbehoefte. Crowdfunding kan in verschillende vormen komen. Hoewel through veel online platforms voor crowdfunding krediet gebruikelijk is, kun je ook andere vormen van crowdfunding verkrijgen. Zo is het mogelijk dat, als je geld ophaalt voor een bepaald product, de geldschieters het geld niet terug hoeven. Dit kan in ruil voor een exemplaar van het product, in speciale uitvoering of met een extraatje. Het is ook mogelijk om aandelen in je bedrijf through crowdfunding uit te geven.