Bedrijfswagen Leasen?

      Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfswagen Leasen?

WhatsApp – Vrij 09: :00 Klantverhalen Blog Bereken je leaseprijs Inloggen Beeport WhatsApp met ons Bel naar Veelgestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus.Lees meer Financial lease is een veelvoorkomende leasevorm bij groot materieel. Bij deze leasevorm ben jij als klant de economische eigenaar van het materieel.

Heb je een gebruikte machine op het oog? Dat vinden wij alleen maar logisch, want de maandlasten zijn lager en bovendien werkt een gebruikte machine vaak internet zo goed als een nieuwe. Bij Beequip helpen we je dan maar ook al te graag met een lease voor een gebruikte machine. Ook een gebruikte machine komt in aanmerking voor financial lease.

Je betaalt hiervoor een huge maandbedrag Aan het einde van het leasecontract ben jij de eigenaar Bij Beequip is dit zowel mogelijk bij gebruikt als nieuw materieel Met een aankoopprijs van minimaal €15.000,-

De machine staat dus ook op de balans van jouw bedrijf en je schrijft erop af. Er zijn verschillende vormen van lease, waar financial lease er één van is. Bij Beequip kun je ook terecht voor operational lease. Wat is het verschil tussen operational en financial lease? Bij operational lease huur je de machine van Beequip en betaal je een huge maandbedrag.

Lease gaat vaak over een grote investering. Bij Beequip kun je vanaf een aankoopwaarde van €15.000,- een lease afsluiten voor een vast bedrag per maand. Ook als je het aankoopbedrag wél vrij hebt, kan het handig zijn om geld vrij te houden voor andere onkosten. Door te leasen hou je financiële speelruimte.

Aan het einde van het leasecontract wordt je automatisch ook de juridisch eigenaar van het materieel financial lease en is het dus helemaal van jou. Meteen weten wat je kunt leasen? Twijfel je tussen kopen of leasen?

Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden Vraag een offerte aan voor een lease overeenkomst