Betaalsystemen Voor Je WordPress Webshop Met Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor Betaalsystemen Voor Je WordPress Webshop Met Woocommerce

Dan hoef je maar een methode toe te voegen en het bestelbedrag op zero . Betaalprovider met iDeal koppelen aan jouw website Om betalingen te kunnen ontvangen, moet je een betaalprovider hebben. Je kan het best gaan voor Mollie.

Woocommerce Nieuws

Klik daarna op ‘Verzendmethode toevoegen’ Selecteer daarna een verzendmethode, ik begin hier met ‘huge tarief’. Klik WordPress hosting daarna op ‘Verzendmethode toevoegen’. Als je met je muis over de naam gaat, dan verschijnen de knoppen ‘bewerken’ en ‘verwijderen’.

Bij het ‘bewerken’ van de gratis verzending kan je selecteren dat males gratis verzending krijgt als het minimale aankoopbedrag een bepaalde hoeveelheid heeft. P.S. Ga je voor elk product free of charge verzending aanbieden?

Online Betalen

Vul daarna de verzendkosten in. Wil je free of charge verzending aanbieden bij een bepaald WordPress bedrag? Klik dan weer op ‘verzendmethode toevoegen’ en doe dan weer alle handelingen.

Of je kan vaste tarieven gebruiken Laten we de laatste optie even nalopen. Je zag waarschijnlijk ook een grote melding met ‘verzendmethoden invullen’. Stel, we bezorgen alleen in Nederland en België en we willen 7 euro verzendkosten in rekening brengen en gratis website bouwen verzending als men boven de one hundred euro bestelt. Geef de zone (beschrijving van geselecteerde regio’s) een naam