De 10 Belangrijkste Plugins Voor Jouw WordPress Webshop In 2021

      Reacties uitgeschakeld voor De 10 Belangrijkste Plugins Voor Jouw WordPress Webshop In 2021

Zelfs het toevoegen van additionele modules, applicaties en onderdelen is iets dat u zelf zou kunnen doen. Vanzelfsprekend kunt u dit ook aan ons overlaten wanneer u de garantie wilt dat dit altijd goed gebeurt. Wanneer je een unieke WordPress webshop op maat laat bouwen, is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de gebruikerservaring. Een heel belangrijk punt hierbij is de snelheid van de webshop.

Éénvoudig in gebruik, real-time transactiestatus, meerdere valuta’s mogelijk en ga zo maar door. Woocommerce is in korte tijd uitgegroeid tot het meest gebruikte ecommerce systeem ter wereld. Van oorsprong is Woocommerce een eenvoudige plugin die in de loop der jaren een enorme vlucht heeft genomen en tegenwoordig veel meer is dan een simpele plugin. Hoe zet je Google Mijn Bedrijf in om on-line beter gevonden te worden?

De twee pakketten zijn voor kleine tot middelgrote webshops van een paar honderd producten. Plaats nu in het bewerkingsmenu van het gewenste product een vinkje bij ‘Productcategorieën’.

Voor hun zit je in de hoek van de professionele pakketten met professionele help organisaties. Misschien moeten we webwinkeliers even opsplitsen in een aantal categorieën. Een plugin is met alle respect voor het werk van de programmeurs wat WordPress hosting een aanhangwagen is voor een personenauto. Is het tijd om een uitgelichte afbeelding te selecteren voor het product. Klik vervolgens op Doorgaan en ga verder met de installatie. Dit is het standaard thema dat ontwikkeld is door dezelfde ontwikkelaars.

Perfect + WordPress Nieuws

Wij hanteren strenge veiligheidsprotocollen m.b.t. wachtwoordbeheer, tweestapsverficiatie en fysieke toegang tot ons pand. Zo zorgen we dat de information van jou en je klanten te allen tijde veilig is bij ons. Denis heeft veel kennis van web sites bouwen, programmeren en webhosting en is ook nog een prettig iemand om contact mee te hebben.

Na het activeren van de plug-in krijg je twee nieuwe opties in het menu erbij, ‘WooCommerce’ en ‘Producten’. De plug-in van WooCommerce is speciaal ontwikkeld voor het maken van een webshop binnen WordPress. Er zijn overigens various andere webshopplug-ins voor WordPress te vinden, zoals WP e-Commerce, Shopp en JigoShop. Dus voor het installeren van WordPress verwijs ik je naar onzeWordPress-websiteof het e-book ‘Aan de slag met WordPress‘, dat je gratis wordpress webshop kunt downloaden. Op deze manier heb je een duidelijk overzicht van welke artikelen er binnen je assortiment aanwezig zijn. Zo ontstaat er geen verwarring, want producten met dezelfde SKU zijn niet mogelijk.

Hiermee kunt u een professionele webshop maken, zonder dat hier al teveel kennis en ervaring voor benodigd is. Het grote voordeel is wel dat u zich niet druk hoeft te maken om het onderhoud.

Het Juiste Hostingpakket

Er zijn een aantal manieren om through Google gevonden te worden. SEO houdt in dat je organisch gevonden worden door je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Zoekmachines als Google vinden het belangrijk dat jouw webshop fijn werkt voor de bezoekers. Dat wordt beloond met een hogere positie in zoekresultaten.

Bij het bouwen van webshops besteden we veel aandacht aan conversie. We richten een soepele move in zodat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten wordpress webshop en beelden en maken het kinderlijk eenvoudig om af te rekenen. En houd er rekening mee dat dit artikel dus slechts een voorbeeld is van wat mogelijk is. Het dient als houvast tijdens je reis naar het opzetten van een eigen webshop.

Schrijf je dan in voor een van onze andere WordPress trainingen. Ik bouw WordPress webshops met WooCommerce een ideaal systeem om een webshop mee te bouwen. Woocommerce zorgt voor een gebruiksvriendelijke webshop voor de bezoeker maar ook zeker voor de beheerder.

  • Klik dan weer op ‘verzendmethode toevoegen’ en doe dan weer alle handelingen.
  • Deze handleiding om zelf een WordPress webshop te bouwen gaat in op de belangrijkste elementen.
  • Het is echter wel bewezen dat een webshop in WordPress bijdraagt aan de vindbaarheid van jouw webshop.
  • Bij de standaard service die we bieden hoort ook een stukje nazorg.
  • Naast een vertraagde webshop krijg je vaak ook meer problemen bij veel plugins, namelijk dat sommige plugins ervoor zorgen dat andere plugins niet meer werken.

U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan. Met de WooCommerce plugin weet je zeker dat jouw webshop uniek is. Met de duizenden further plugins kan jouw webshop zo worden ingericht dat deze aan al jouw eisen en wensen voldoet. WooCommerce wordt momenteel gebruikt op ongeveer 30% van alle webshops. Hierdoor weet je zeker dat er altijd nieuwe updates en versies uit blijven komen. Met de Enhanced Ecommerce Google Analtyics Plugin for WooCommerce kun je jouw WordPress webshop koppelen aan Google Analytics. Met deze plugin zorg je er ook meteen voor dat je de e-commerce statistieken kan bijhouden.

De plugin wordt gebruikt op onze webshop voor zakelijke klanten. We hebben er bewust niet voor gekozen om twee sites te ontwikkelen.

Hiervoor installeren wij een handige plugin, namelijkYoast search engine optimization, voor een goede rating in de verschillende zoekmachines. Na een vrijblijvend gesprek over de wensen kunnen wij je goed adviseren of je een Woocommerce store nodig hebt of eventueel moet beginnen met een Magento webshop. Met WordPress in combinatie met de gratis plugin Woocommerce is er veel mogelijk om een goed werkende webshop te maken. In de basis is WordPress een on-line blogging platform. De verschillende plug-ins en extensies maken het mogelijk om een webshop te maken in het systeem, maar er zijn duidelijke grenzen aan de mogelijkheden. De praktijk leert dat een WordPress webshop een goede manier is om een klein aantal producten te verkopen. Na 9 stappen te hebben afgerond weet je wat het inhoudt om een webshop met WordPress zelf te maken.