De 24 Beste Woocommerce Plugins Om De Ingebouwde Functionaliteit Van Je Webshop Uit Te Breiden

      Reacties uitgeschakeld voor De 24 Beste Woocommerce Plugins Om De Ingebouwde Functionaliteit Van Je Webshop Uit Te Breiden

Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie. Het verhaal van WooCommerce begint in 2008, wanneer drie WordPress enthousiastelingen elkaar via wordpress webshop een forum ontmoeten.

Categorie & Trefwoord Per Product

In onze artikelen en op onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je by way of één van deze hyperlinks een aankoop doet, ontvangen wij een commissie van de verkoper.

Zo’n plugin noemen we dus een WordPress plugin. Er zijn een groot aantal gratis WooCommerce themes beschikbaar, maar als je serieuzer aan de slag wilt kun je beter voor een premium theme kiezen.

85 premium WordPress themes (waaronder Divi!) voor maar 89 dollar! WooThemes heeft veel WooCommerce themes en plugins gemaakt: themes en plugins die speciaal voor WooCommerce zijn ontwikkeld. Ze voegen niets toe op een website zonder WooCommerce. Denk bijvoorbeeld aan een plugin die een nieuwsbrief aanmeldingsformulier toevoegt aan de bestelling bevestigen pagina. Heb je geen WooCommerce, dan is deze plugin helemaal nutteloos.

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme neighborhood en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

Ze geven aan dat ze WordPress erg leuk vinden en dat ze er toekomst in zien. Samen besluiten ze een webshop systeem te ontwikkelen, dat je als plugin kunt installeren op een bestaande WordPress website.

Samen richten ze een bedrijf op:WooThemes, wat tot op de dag van vandaag de grote naam is achter WordPress hosting. WooCommerce is gratis te downloaden als plugin in de plugin listing en je kunt prima een simpele webshop opzetten zonder dat je ook maar ergens voor hoeft te betalen. Wil je echter iets serieuzer aan de slag, dan moet jepremium themes en plugins aanschaffen.

Gebruiksvriendelijkheid & SEO WordPress staat bekend als een erg gebruiksvriendelijk CMS en met deze gedachte hebben ze WooCommerce ontwikkeld. Men is tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden van WooCommerce, door de vele plugins die je gemakkelijk kunt installeren. heeft een plugin gemaakt die je ook goed kunt gebruiken voor WooCommerce websites.

WooThemes heeft veel premium themes ontwikkeld, maar ook op Themeforest zijn veel premium WooCommerce themes te vinden. Niet elk standaard WordPress theme is geschikt voor een WooCommerce website: zoek een theme dat WooCommerce suitable is.

Waarom Woocommerce Gebruiken Voor WordPress?