De 8 Beste WordPress E

      Reacties uitgeschakeld voor De 8 Beste WordPress E

Je Eigen WordPress Webshop Bouwen

Een SSL certificaat, ook wel bekend als https. Dit versleuteld het verkeer tussen jouw webshop en de bank woocommerce/iDeal.

WordPress Specialist Uit Hoorn

Wij beveiligen, monitoren en onderhouden WordPress webshops. Je kunt ons voor een betaalbaar vast WordPress hosting bedrag inhuren voor de beveiliging van je webshop.

de-activeer deze WooCommerce “admin” plugin eens. Het geeft soms botsingen tussen bepaalde thema’s of plugins. WooCommerce voegt ook nog een reeks aan velden toe aan de gebruiker, die kun je zien bij de “gebruikers” als je op een profiel klikt. Het gaat dan om het factuur-adres en het verzend-adres. WooCommerce aan de voorzijde, de entrance-finish

Goede wachtwoorden voor jou en iedereen die je webshop beheert. Een back-up voor de information en database (De hoster heeft soms een dag- week- maandbackup, maar zorg ook dat je die zelf hebt in geval van dataverlies).

De meesten voegen hier nog Mollie aan toe. Dit is een Nederlandse betaaldienst die iDeal betalingen mogelijk maakt. Ze hebben een speciale Mollie plugin voor WordPress Bovengenoemd zijn de technische aanpassingen die ervoor zorgen dat je van WordPress een webshop maakt.

WooCommerce maakt gebruik van de bestaande gebruikers, van het bestaande admin, van de bekende structuur voor producten en categorieën. De stap van WordPress web site naar WooCommerce webshop is voor velen niet zo groot. Let er wel op dat je als webshop numerous wetten en plichten hebt. De beveiliging van je webshop Onderschat niet dat je met klantgegevens & betaalgegevens te maken hebt, en dat je webshop daarom veilig moet zijn.

Zo heb je zelf geen zorgen, geen replace-problemen, geen beveiligingsproblemen. Dit is prettig voor jezelf maar vooral belangrijk voor je klanten. Klik op deze hyperlink om je aan te melden. Verbeter je WooCommerce webshop met deze checklist 17 april reacties

Belangrijke Vraag Bij Elk Webshopsysteem:

In eerste instantie zie je weinig van de webshop. Hier verschijnen de producten. Hier kunnen klanten hun accountgegevens aanpassen, de eerder genoemde factuur- en verzendadressen Hier kan de klant de producten betalen, standaard zit Paypall en Stripe in de webshop.

WooCommerce is een verzameling van instellingen, rapporten, overzicht van bestellingen en meer Producten is technisch gezien de eerder genoemde “Custom Post Type”, waar je Producten & Categorieën kunt aanmaken waarmee je de uiteindelijke webshop vult. Als je de WooCommerce Admin plugin geïnstalleerd hebt, zie je ook nog een menu merchandise “analytics”. PS: Als je error’s ondervindt, functies die niet werken..

Onderstaande zaken zijn geen luxe maar wordpress webshop als je te maken hebt met betalingen: