De Beste WordPress Webshop Themes Met Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor De Beste WordPress Webshop Themes Met Woocommerce

De laatste plugin in deze lijst is de Bulk order Forms. Deze plugin WordPress website gebruikte we voor onze zakelijke klanten op onze webshop.

Helaas tijdsintensief, maar wel overzichtelijker wanneer je niet extreem veel ervaring hebt met WooCommerce. Met de Better Search Replace plugin kun je heel snel een merchandise aanpassen en ergens anders in veranderen. Waarvoor we deze plugin gebruiken is bijvoorbeeld door alle links op onze webshop van http:// aan te passen naar https://. Met de plugin Better Search Replace zoek je in de database naar die specifieke tekst en kun je het de plugin laten aanpassen naar de nieuwe tekst.

Het was eigenlijk een order formulier waar de klanten thee soorten konden selecteren en bestellen. Hoe meer overbodige plugins, hoe trager de webshop dus daarom hebben we de plugin gedeactiveerd en verwijderd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Je hebt vijf seconden om een nieuwe bezoeker op je website te houden.

Bol.com wilde allemaal eigenschappen hebben voor hun itemizing. Als we al deze eigenschappen handmatig hadden moeten toevoegen dan waren we nu nog steeds bezig met het plaatsen van producten. WP All ImportOp dit moment hebben we even genoeg artikelen stay staan en zullen we dan op korte termijn geen extreem veel nieuwe producten gaan toevoegen. Daarom hebben we ook deze plugin op het second van schrijven niet meer nodig. Het is wel een complexe plugin die wat lastig is om goed te gebruiken.

  • Wij werken namelijk met een éénmalige machtiging.
  • Is het mogelijk om bij de klantgegevens nog een veld in te voegen?

Met de methodes van Webreact geef je jouw on-line conversie een increase. Neem gerust een kijkje bij ons werk. Het is cruciaal dat je webshop snel en right wordt ingeladen. Daarom zorgt Webreact dat iedere pagina zich aanpast aan de schermgrootte en de browser – good voor smartphones en tablets. We streven naar het beste van twee werelden.

Op zich als je een standaard importeer bestand hebt is het niet moeilijk, maar een importbestand met meer dan 50 eigenschappen is advanced. Ook hadden we meerdere simpele producten en variabele producten wat het ook weer een tikkeltje ingewikkelder maakt. Omdat we het voor iedereen in ons team WordPress hosting overzichtelijk willen houden hebben we ervoor gekozen om de producten te kopiëren en deze dan handmatig aan te passen.

Webreact zorgt er niet alleen voor dat je bezoekers langer blijven, maar we transformeren ze ook in klanten. Door het realiseren van vele e-commerce projecten weten wij waarom veel web sites er niet in slagen om hun business doelstellingen te behalen.

Zijn Alle Websites Gebouwd Met Een Bepaald Thema Niet Hetzelfde?

In ons projecten staat “simplicity” centraal waarbij de functionaliteit en een strategisch design ervoor zorgen dat je web site aansluit op de doelgroep. Je webshop zal er excellent uitzien en altijd “rete-snel” worden ingeladen ongeacht het apparaat!

Wij geloven niet in het “one size fits all” principe. Zeker niet wanneer het gaat om ecommerce website development en design. Daarom maken wij iedere WordPress webshop op maat waarbij Woocommerce wordt gebruikt als ecommerce oplossing. Je webshop zal het gross WordPress sales proces vereenvoudigen en aansluiten op de vraag van de doelgroep. Door de architectuur waarin de builders van Webreact werken zijn externe integraties geen probleem.

Enkele plugins waar we sinds kort afscheid van hebben genomen, maar toch ook zeker de moeite waard zijn om te vermelden zijn onderstaande plugins. Aan het begin van onze webshop plaatste we al onze producten met behulp van de WP All Import plugin. Omdat onze thee producten meer dan 50 eigenschappen hadden.. Ja meer dan 50 eigenschappen, het waren zoveel eigenschappen omdat we onze producten ook op Bol.com verkopen.

Woocommerce Development