De Échte Kosten Van Een WordPress

      Reacties uitgeschakeld voor De Échte Kosten Van Een WordPress

Wat Zit Er In Het WordPress Pakket?

Het kan voorkomen dat je sources te kort komt binnen je hostingpakket en daarom graag wilt upgraden. We denken graag met je mee over de mogelijkheden en kijken samen met je naar de beste oplossing voor jouw situatie. Eerst onderzoeken we de oorzaak waarom je tegen je limiet aan loopt met de huidige sources wordpress webshop. Binnen het huidige pakket kan het opschonen van data vaak een positief effect hebben.

Is het mogelijk om zelf een pakket samen te stellen? Het samenstellen van een pakket is uiteraard mogelijk. Indien je hierin geïnteresseerd bent, kun je contact met ons opnemen. We bellen graag een keer met je om je te adviseren over onze diensten of helpen je een free of charge trial op te zetten.

Deze back-ups bewaren wij vervolgens 30 dagen. Mocht er iets misgaan met je web site of email, dan kun je altijd bij ons terecht voor een again-up. Maar dat wij een again-up maken moet je er niet van weerhouden om zelf dagelijks of periodiek een again website bouwen-up te maken van je website, e-mail en database. Hoe beheer ik alle zaken omtrent de web site? Wij maken gebruik van een controlpanel (Directadmin & cPanel) waarmee je in principe alles omtrent jouw website kunt instellen.

  • De afbeelding van mij is een zogenoemde avatar.
  • Een avatar is een kleine afbeelding die een reactieschrijver heeft gekoppeld aan zijn of haar e-mailadres.
  • Op veel WordPress web sites zie je avatars in de reacties.

Wanneer dat niet mogelijk en/of voldoende is dan adviseren we je graag voor een improve. Ook kun je zelf jouw hostingpakket upgraden in het servicecenter. Hoe vaak wordt er een back-up gemaakt. Wij maken elke nacht een back-up van elke bij ons gehoste website en e-mail.

Kan je me helpen bij het kiezen van een hostingpakket? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze consultants WordPress hosting als je niet zeker weet welk pakket het beste aansluit bij jouw web site.

Wij kunnen je adviseren over onze diensten of je helpen een trial op te zetten. Gratis advies voor en over WordPress hosting? Kom je ergens niet uit of wil je gewoon wat suggestions, aarzel niet om een chat te starten met onze WordPress internet hosting experts. “Zelden door een IT-bedrijf zo snel en goed geholpen geweest.