De Échte Kosten Van Een WordPress

      Reacties uitgeschakeld voor De Échte Kosten Van Een WordPress

Heb je geen tijd om te verdiepen in deze technische particulars, dan raad ik een on-line webbuilder aan. Laat je hierdoor niet direct afschrikken. WordPress heeft ook zeker voordelen, zelfs meer dan nadelen. Het gaat er uiteindelijk om wat je het zwaarst laat wegen. Een van de grote voordelen van WordPress vind ik dat je website vrij gemakkelijk is uit te breiden met allerlei plugins.

Hiervoor hebben we je toestemming nodig. Meer informatie vind je in ons Privacybeleid Mijn-eigen-web site.nl Websitebouw voor doe-het-zelvers Weet je zeker dat je een WordPress-web site maken wilt?

Vergt Het Onderhouden Van Mijn Website Veel Technische Kennis?

Daar zijn meer dan een paar regels voor nodig, dus daarom heb ik er een speciale pagina aan gewijd: Hoe kom ik aan een goed web site-ontwerp? Van de vijf verschillende mogelijkheden website bouwen die ik op die pagina noem, zijn de nummers 1 en 2 . Zelf ben ik nooit zo’n fan geweest van nummer 2. Ondanks de populariteit kleven er namelijk wel wat nadelen aan.

Die database heb je natuurlijk zelf gevuld met die onderdelen, door in te loggen in je systeem, teksten te schrijven, foto’s te uploaden, enzovoort. Je bent dus fixed online als je aan je website aan het werk bent. En dit maakt een WordPress-site WordPress website vanzelf wat kwetsbaarder. Als iemand met verkeerde bedoelingen toegang krijgt tot dit systeem en tot de database, kan hij daar heel wat schade aanrichten! Een laatste nadeel is dat WordPress eenvoudiger lijkt dan het is.

De voor- en nadelen van een WordPress-web site op een rijtje. Om de vraag uit de titel te kunnen beantwoorden moet je natuurlijk eerst weten op wélke manieren je eigenlijk een web site WordPress hosting kunt bouwen.