De Ultieme Magento 2 E

      Reacties uitgeschakeld voor De Ultieme Magento 2 E

Met Magento 2 is het makkelijker geworden om de webshop gebruikersvriendelijk te maken voor tablets en smartphones. Het standaardthema is volledig responsive. En zoals eerder vermeld, is ook de back-finish responsive waardoor het makkelijker wordt om aanpassingen aan de webshop te doen op een pill webshop freelance of smartphone. Magento 2 dwingt ontwikkelaars op een gestroomlijnde manier te werken, waardoor er minder veiligheidslekken ontstaan.

Magento 2 heeft, speciaal voor ontwikkelaars, een nieuw framework gebouwd waardoor ontwikkelaars de efficiency van de webshop kunnen optimaliseren. Fouten worden hierdoor sneller opmerkt, en dus opgelost. Dit komt vaak ten goede van de indexatie: een website met veel fouten wordt door Google afgestraft, wat resulteert in een lagere rating.

Dit komt door het feit dat Magento de mogelijkheid biedt om profielen te maken op foundation van ‘klantsegmenten’. Hiermee kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig on-line bestellingen te plaatsen tegen eigen netto-prijzen. Door middel van deze accounts kunnen uw klanten tevens order herbestellen of door middel van een simpele import, met daarin de sku’s / aantallen, snel bestellen.

Hieronder zijn een paar opvallende verschillen opgesomd: Het gebruik van Magento 2 is wat makkelijker. Gebruikers kunnen objects beter vinden en aanmaken.

Dankzij de zogeheten Varnish Cache is Magento 2 tot wel 25% sneller dan Magento 1. Doordat deze versie een stuk sneller is, is die gebruikersvriendelijker en zorgt voor minder afhakers in uw webshop. Hiernaast worden veranderingen ook sneller doorgevoerd. Dat Magento zo succesvol is, is voornamelijk te danken aan het werk van vele ontwikkelaars.

Hierdoor kunnen eigenaren van webhops makkelijker zelf dingen aanpassen. Hiernaast is de backend ook magento responsive waardoor het toegankelijker is om de webshop overal, en op elk apparaat, te benaderen.

Voordelen van een B2B webshop in magento hosting De open-source software van Magento is uitermate geschikt voor B2B De software program is makkelijk uit te breiden dankzij duizenden verschillende modules. Magento is makkelijk te koppelen met veelgebruikte systemen, zoals een ERP of een PIM.

Magento biedt ondersteuning in vele verschillende talen en munteenheden. Er zijn wereldwijd ontwikkelaars die de software program continu verbeteren en aanpassen. Ook voor de B2B-sector is de software program van Magento uitermate geschikt.