Download De Magento 2 Commerce Plugin

      Reacties uitgeschakeld voor Download De Magento 2 Commerce Plugin

Sterker nog, het is vrijwel onmiskenbaar. Bij Klik & Steen worden alle webshops volledig gebouwd met een responsive design. Hierdoor ben je ervan verzekerd dt je webshop goed werkt op elk apparaat en dat gebruiksvriendelijkheid ten alle tijden wordt geoptimaliseerd. Daarnaast brengen gebruikers tot 50% langer de tijd door op een geoptimaliseerde webpagina.

Pim systemen verduidelijken dus eigenlijk de informatie van de andere soorten integraties, zoals je ERP systeem. Het voordeel hiervan, is dat alle soorten informatie op dezelfde manier word weergegeven in één centrale database. webshop freelance heeft ook een eigen zogeheten “webshop voor webshops”: de ‘Magento Marketplace’. Via deze webshop kun je alle denkbare uitbreidingen voor je webshop vinden om de functionaliteiten van je webshop uit te breiden. Omdat Magento een Open Source CMS is, kan het zo gek nog niet zijn, of er bestaat een extensie voor.

SAP pakketten zijn ontwikkeld om zowel grote als middelgrote bedrijven te ondersteunen met importzaken en het batchproces. Door een SAP te integreren in je Magento Webshop kun je verwachten dat de gemiddelde bestelwaarde per klant aanzienlijk zal stijgen. Netsuite biedt als clouddienst actual-time information aan om snellere beslissingen en een inzichtelijker beeld mogelijk te maken voor je webshop.

Bedrijven die gebruik maken van deze ERP-integraties zijn beter voorbereid op potentiële groei en spelen makkelijker in op actuele veranderingen in de markt. Tegenwoordig is het bijna vanzelfsprekend om een Pim Systeem te integreren in je webshop. Met een Pim systeem kun je alle producten en de bijhorende informatie van deze producten opslaan in een gecentraliseerde database. Hierin worden alle producten op je webshop, plus de huidige standing webshop van de producten op één manier weergegeven.

De mogelijkheden om de functionaliteiten van je webshop uit te breiden zijn daarom ook eindeloos. Van klantenservice en beveiliging, tot betalingen en bezorging, voor alles bestaat een uitbreiding. Door de schaalbaarheid van Magento zijn er extensies voor alle soorten en maten webshops. Van gratis magento hosting search engine optimization extensies, tot specifieke order administration extensies van duizenden Euro’s.

  • Wel is er een groot discussion board waar duizenden gebruikers elkaar vragen kunnen stellen en elkaar ook veelal helpen.
  • Stel je hebt in de afgelopen jaren een grote webshop laten bouwen in Magento 1, dan moet je in de komende jaren wel over naar Magento 2.

Mocht de kleine kans bestaan dat jouw gewilde functionaliteit hier niet bij zit, geen zorgen! Wij maken een extensies ook gewoon op maat wanneer deze nog niet bestaan! Ook staat de Magento Marketplace vol met mooie thema’s die jouw webshop boven de concurrentie laten uitsteken. In deze mobiel-gedreven generatie is een responsive design voor je webshop van groots belang.