Een Magento Webshop Starten

      Reacties uitgeschakeld voor Een Magento Webshop Starten

Of kies je per taal een aside domein? Er zijn veel argumenten voor de ene of de andere oplossing. Laat je in ieder geval goed adviseren door de partij die je advertising gaat doen. Voor de kosten van de implementatie van je Magento webshop maakt het in ieder geval niet zoveel uit. 17 – Bepaal het kind SSL certificaat

Community is free of charge te downloaden, Enterprise heeft een prijskaartje van 15,000$ per jaar. Simpel gezegd: als je verwacht dat je webshop een omzet gaat draaien van boven de 1 miljoen dan zou ik serieus kijken naar Magento Enterprise. Daaronder zal Community vaak voldoen. Guido Jansen heeft hier een mooie presentatie over gemaakt:

Alhoewel het in eerste instantie eenvoudig lijkt om zo een feed te maken, kan het soms finest wel complicated zijn. Hoe lever je productopties aan ?

Er zullen een klein aantal technische wijzigingen doorgevoerd moeten worden die niet standaard Magento zijn. Zoals bijvoorbeeld een via SSL beveiligd contactformulier en nieuwsbrief inschrijving. 16 – Een of meerdere domeinen Ga je voor een meertalige webshop? Kies je dan voor een hoofddomein met daarop al je talen?

Alhoewel de koppeling met Google Analytics standaard in Magento zit, is deze soms wel ‘buggy’. Afhankelijk van de Magento versie meet hij bijvoorbeeld niet alle verkopen in Google Analytics. Hou er rekening mee dat er wellicht nog werkzaamheden nodig zijn om dit goed te laten functioneren. Voor affiliate partijen, prijsvergelijkers en andere portals (fashionchick.nl) dien je een productfeed aan te leveren. Magento kent geen standaard functionaliteit om deze precise zo aan te leveren als deze partijen dat vereisen.

Een SSL certificaat is een ‘must’ voor een webshop. Er zijn meerder kind certificaten beschikbaar.

Overleg met je hosting partij welke certificaten ze bieden. Er zijn meerdere ‘wizzards’ on-line om te bepalen welk certificaat het beste bij jou webshop previous. Welk share magento webshop retouren verwacht je? Magento Community kent standaard geen functionaliteit die dit proces efficiënt ondersteunt. Er zijn meerder extensies en diensten die dit proces verder kunnen ondersteunen.

Google even op ‘RMA Magento’ of kijk op de site van 12return.nl Als je slechts een klein share retouren verwacht, kan je gerust van start magento webshop gaan zonder additional extensies. Er is al veel geschreven over de verschillen tussen deze twee versies.

Hoe komen jouw webshop categorieën overeen met die van de partij die je producten gaat opnemen? Wil je voor je magento hosting bijvoorbeeld een Thuiswinkel Waarborg certificaat gaan aanvragen? Zorg ervoor dat je webbouwer dit van tevoren weet.

Zorg dat de planning goed in elkaar steekt. De doorlooptijd neemt simpelweg toe afhankelijk van het aantal partijen dat bij het project betrokken is.