Een Melding Plaatsen In Je Woocommerce Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Een Melding Plaatsen In Je Woocommerce Webshop

WooCommerce is standaard voorzien van enkele bekende, goed beveiligde online afrekenprocessen. Daarnaast zijn opties als iDEAL mogelijk en we helpen je graag op weg om daarvoor de juiste extensie te selecteren.

Aantal opties voor keuze van bestemming, bijvoorbeeld factuur adres of verzendadres. Als je ervoor kiest om de voorraad te beheren, zal het mogelijk zijn om voor elk afzonderlijk product de voorraad hoeveelheid aan te geven. Is alleen handig wanneer je zeker weet dat een klant maar één product besteld, b.v. Deze optie is belangrijk, wanneer deze nog uit staat moet je deze aanzetten om BTW belasting mogelijk te maken. Binnen dit gedeelte vindt je de belangrijkste instellingen zoals de catalogus instellingen, pagina’s, betaling gateways, verzendmethoden en belastingtarieven.

Net als bij Magento is er voor WooCommerce veel onderhoud nodig, zijn er regelmatig updates en is het telkens weer de vraag of alle plugins daarna nog goed werken. Je kunt WooCommerce koppelen met de checkout van bijvoorbeeld ING of Rabobank, maar je kunt een plugin gebruiken van een betaalprovider. Bekende Nederlandse betaalproviders zijn bijvoorbeeld Mollie, Buckaroo en MultiSafepay. Meestal is zo’n plugin free of WordPress charge, maar betaal je een vergoeding per transactie. Daarbij is het bij free of charge themes – in tegenstelling tot betaalde themes – niet mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Dit komt omdat er zo veel gratis themes worden aangeboden dat het voor WooCommerce onbegonnen werk is om bij te houden wie de ontwikkelaar is.

Eenvoudig Integreren Met Woocommerce

Dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de locatienaam van winkelbezoekers te achterhalen. Hier kan je het privacybeleid uitleggen voor je klant. Verder kan je hier ook de duur aangeven voor het bewaren van persoonsgegevens. Dit kan verschillen per webshop branche, dus chek even wat voor jouw situatie het beste is. Er zijn meerdere aanvullende betaalmethoden die toegevoegd kunnen worden, waaronder Ideal. Om Ideal te kunnen gebruiken is een zakelijke Nederlandse bankrekening noodzakelijk. Ik kan een nieuwe zakelijke bankrekening van Aegon aanbevelen, omdat deze erg voordelig is.

Denk aan bijvoorbeeld Envelop, Klein pakket, Middel pakket, Groot pakket. Voor elke zone kan je verzendmethoden activeren en de kosten instellen. Standaard zijn dit “Vast tarief”, “Gratis verzending” en “Afhalen”. Bij huge tarief kan je ook per aangemaakt wordpress webshop verzendklasse de prijzen ingeven. Hier kan je aangeven of de prijzen tijdens het uitchecken inclusief of exclusief BTW worden weergegeven. Dit werkt onafhankelijk van de catalogus prijzen. Hieronder ga je deze menuonderdelen in gebruik nemen.

  • Ik doe het altijd met een bestaande order, deze elke keer opnieuw openen in de backend en dan zie je de aanpassingen.
  • Je kunt op ieder moment je pakket aanpassen naar een groter of kleiner pakket.

Als WooCommerce specialist kunnen we je hiermee helpen. We bouwen al onze websites met WordPress, waarbij WooCommerce de aangewezen plugin is voor het bouwen van een webshop. Wij maken natuurlijk veel webshops websites voor klanten hierdoor kunnen we niet alles laten zien, maar geven graag een kijkje in de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij ook ondersteunen in klantspecifieke prijzen, retouren, pdf-documenten, offertes en nog veel meer. Deze twee premium plugins gebruiken wij nog niet op onze webshop emmathee.nl, maar de kans is groot dat we ze in de toekomst wel gaan gebruiken. Voeg vervolgens, een shop header toe aan je PDF.

Nadat je de koppeling hebt gemaakt importeer je automatisch al je orders vanuit jouw webwinkel en selecteer je de gewenste vervoerders en bezorgopties. Alle verzendopties die je normaal ook gebruikt kan je blijven gebruiken binnen de plug-in. Met deze koppeling kan je dus nog steeds de vervoerder kiezen die het beste bij jouw bedrijf en merk past. Laat onze koppeling automatisch je verzendlabels aanmaken en print deze snel uit in bulk. Met de koppeling kan je in één keer voor al je WooCommerce bestellingen de labels genereren en uitprinten zonder further handmatig werk. Bespaar tijd op het printen en packen van verzendlabels door deze koppeling te gebruiken en dit proces te automatiseren.

High-traffic-merchandise-shop verkoopt in alle landen ter wereld. Uitgebreide Joolz Configurator als maatwerk in de WordPress webshop met WooCommerce. Cloudways is namelijk gespecialiseerd in Cloud hosting en dat is naast een stuk sneller ook een stuk veiliger. Dit is een erg betrouwbare partij en je zit hier op alle gebieden meer dat goed. Vooral als newbie kun je hier de komende jaren prima mee uit de voeten. De zevende hostingpartij die ook zeker niet mag ontbreken in deze lijst met beste WooCommerce internet hosting providers is Cloudways.

Voor WordPress zijn er een aantal e-commerce oplossingen waarvan Woocommerce de meest uitgebreide extensie is. Als het meest gebruikte webshop software program pakket op het internet heeft het zijn geloofwaardigheid zeker verdiend. Hoe heb jij er voor gezorgd dat hij binnen Woocommerce als er een bestelling is gedaan en deze is betaald via best. Namelijk de plugin die ervoor zorgt dat er automatisch betalingsherinneringen worden verstuurd naar je klanten. En de plugin die ervoor zorgt dat de nieuwe factuur orders en of pakbonnen automatisch worden verstuurd naar je printer, zodra een klant een bestelling plaatst. Webwinkelfacturen.nl berekent kosten voor het gebruik van deze koppeling. De kosten zijn op basis van het aantal transacties en varieren van €72 tot €170 per jaar.

Prestaties En Snelheid

Hou er rekening mee dat jouw webshop wellicht wat andere instellingen vereist, afhankelijk van wat en hoe je gaat verzenden. In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt. Je kan voor elk product natuurlijk een hele nieuwe pagina maken. Je bent een heel eind met je WordPress webshop maken.

Het is daarom ook aan te raden om hiervoor professionals te raadplegen. WooCommerce is open source, wat betekent dat ontwikkelaars overal ter wereld toegang hebben tot de bron van de software WordPress hosting program.