Een Nieuwe Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Een Nieuwe Webshop

De Magento 1 webshop is gemigreerd naar Magento 2. Alle bestellingen, klanten en producten magento webshop zijn overgezet. Ook de kortingsprijsregels en BTW instellingen zijn overgezet.

In overleg is veel mogelijk. Update naar de nieuwste versie van Magento 2 Deze Magento 2 webshop is door mij geupdate naar de nieuwste versie van Magento. De oude template gaf problemen met de nieuwste versie van Magento en deze is vervangen door template Ultimo. Er is gekozen voor een speels lettertype en dit lettertype is door de hele webshop verwerkt.

Verbeterpunten Ontvangen Voor Je Website?

Deze webshop heeft een e-boekhouding koppeling. Facturen worden automatisch verzonden naar e-boekhouden en de juiste grootboekmutaties voor inkomsten en BTW worden automatisch aangemaakt. Deze webshop heeft artikelen met zowel het 9% als 21% BTW tarief.

Daarnaast heeft de webshop een koppeling met WSSN voor het automatisch doorgeven van bestellingen. WSSN verzorgd vervolgens de verzending vanuit hun magazijn. Magento 2 webshop met MyParcel koppeling Magento 2 webshop met een MyParcel koppeling voor het efficient verzenden van de bestellingen. De afrekenpagina kiest automatisch voor een brievenbus pakketje op basis van het gewicht van de bestelling.

Deze webshops zijn geschikt voor desktop, mobieltjes en tablets. Op sommige webshops is maatwerk functionaliteit door mij inbouwd. Bijna elke webshop gebruikt plugins voor aanvullende functionaliteit. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een koppeling met PostNL of een koppeling met een beoordelingswebsite.

Klanten kunnen de bestelling ook laten bezorgen bij een afhaalpunt in de buurt. Avond- en ochtendbezorging is ook mogelijk. De webshop magento hosting heeft duidelijke categorie plaatjes. Dit maakt het eenvoudig voor klanten om het gewenste product snel te kunnen vinden.

Magento 2 Cases Waar We Trots Op Zijn

De kleuren zijn fris en vrolijk gehouden. Via de koppeling met WebwinkelKeur worden klanten automatisch uitgenodigd om een beoordeling te schrijven. Mollie wordt gebruikt als Payment Service Provider. Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Daarnaast ben ik goed bekend met de vele plugins die er voor Magento gemaakt zijn. Dit zowel voor Magento 1 als Magento 2. Met mijn kennis en met de input van mijn klanten zijn er vele successvolle webshops gebouwd in de afgelopen jaren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne technieken.

Ik werk al jaren met veel plezier en passie aan het ontwikkelen van professionele webshops. In nauw overleg met mijn klanten bouw ik aan mooie projecten, altijd op tijd en binnen het gewenste budget magento. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met de mogelijkheden van Magento.

Ook wordt er rekening gehouden met de eisen die Google stelt aan een moderne webshop. Hieronder volgen enkele voorbeelden van Magtento webshops die ik gemaakt heb. De bovenste webshops zijn gemaakt met de responsive template Ultimo als basis.