Een Professionele WordPress Webshop Starten?

      Reacties uitgeschakeld voor Een Professionele WordPress Webshop Starten?

Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress. Deze pagina hoef je in principe niet te veranderen. Het is belangrijk dat je de ‘voorwaarden pagina’ goed instelt.

In stap 5 van deze tutorial gaan we enkele algemene instellingen van WordPress doornemen. Deze algemene instellingen zijn te vinden in het bekende linkermenu van WordPress .

Hulp Nodig?

WooCommerce is een van de meest populaire webshop modules binnen WordPress. Dit is niet voor niets, aangezien het CMS een echt succes blijkt te zijn. Het CMS geeft uw klanten de mogelijkheid in te loggen om zo hun bestellingen te bekijken. Ook is het voor uzelf mogelijk om statistieken bij te houden omtrent uw verkopen mits u hier behoefte aan heeft. Wilt u een snel en flexibel webshop CMS met alleen de functionaliteiten die u zelf in uw pakket wilt hebben? Dit systeem gebruik je om de inhoud van een website of webshop te beheren.

Met iDeal als meest gebruikte betaalmiddel in Nederland is het belangrijk dat je dit ook aanbied op je webshop. Met de plugin van Mollie Payments is dit gelukkig zo geregeld. Hierbij gaat er altijd een klein proportion van het bedrag naar Stichting Mollie Payments.

  • Wij maken conversie gerichte webshops met Woocommerce.
  • Het eerste wat ik ga doen is alle blogartikelen van de demo content verwijderen .
  • Many good and immediately helpful advice obtained.

Dan kies je in plaats van “Simpel product” voor “Variabel product“. Hierdoor kun je namelijk meerdere afmetingen invullen. Wil je bijvoorbeeld naast afmetingen ook verschillende kleuren toevoegen? Je kunt zoveel “Custom eigenschappen” toevoegen als je wilt. Let wel op dat je niet vergeet om “Gebruik voor variaties” aan te vinken. Ook kun je er voor kiezen om de eigenschappen te laten zien op de product pagina. Zowel websites als webshops worden door ons altijd volledig naar wens van de klant gemaakt.

Je ontvangt dan 1 a 2 keer per maand een nieuwbrief met handige ideas om je bedrijf te laten groeien. Bij de volgende stap kun je kiezen hoe je betalingen wilt ontvangen. Als je gebruik wilt maken van een Payment Service Provider zoals Mollie, dan kun je deze stap beter even overslaan. Meer weten over het bouwen van een webshop met Astra en WooCommerce? In deze blog publish vertel ik je hoe je een webshop maakt met WooCommerce in combinatie met Astra. We schaven het nog hier en daar bij en dan kan jij van begin gaan. Je hebt dan een web site die 100 percent afgestemd is op jouw wensen, jouw branche en jouw doelgroep.

Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare objects, als je die graag wilt hebben. Deze zoek en installeer je op dezelfde manier als de WooCommerce iDeal plugin. Natuurlijk staat het je vrij om elke andere plugin te gebruiken, of zelfs iDeal helemaal niet te installeren.

Omdat Magento zo’n groot systeem is, betekend dit ook dat de server waarop de webshop draait, een krachtige server moet zijn. Doordat er veel informatie moet worden uitgelezen, en worden getoond is een krachtige server nodig wil de webshop vlot laden. Ook is een Magento webshop laten bouwen duurder, omdat het meer werk kost om een webshop te laten bouwen in Magento. Als je heel veel plugins installeert, wordt jouw website wordpress webshop of webshop trager en minder gebruiksvriendelijk. Daarom is het belangrijk dat je voor jouw functionele wensen de juiste plugin kiest. Wij helpen je bij de keuze, de ingebruikname en het onderhoud ervan. Naast Zendesk zijn er ook nog andere chat plugins die je kunt gebruiken op je webshop.

Woocommerce is een e-commerce toolkit welke er voor zorgt dat je van je WordPress web site een WordPress webshop maakt. De Woocommerce plugin is gratis te downloaden op de website van Woothemes. Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van web sites website maken. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale en nationale opdrachtgevers. Het WordPress CMS is eenvoudig uit te breiden met een webshop.

MaliCompany helpt al ruim 10 jaar ondernemers naar een professioneel niveau op online gebied. Wij kunnen voor u met WooCommerce WordPress hosting al een mooie webshop maken vanaf €250,00 ex btw. Ga dan naar het tabblad ‘Promotie’ en klik op ‘Widget’ of ‘Banners’.

Met responsive bedoelen we dat de webshop zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat de webshop er altijd goed uit ziet en goed werkt, ongeacht vanaf welk apparaat de webshop bezocht wordt. Veel moderne webshop thema’s zijn wel responsive. Echter kan het in sommige gevallen ook raadzaam zijn om een aparte mobiele webshop te bouwen met behulp van een mobiel thema.