Een Webshop Maken Met Woocommerce En WordPress

      Reacties uitgeschakeld voor Een Webshop Maken Met Woocommerce En WordPress

Oké, laten we het design van onze webshop aanpakken. Dit doen we door een WordPress thema te installeren die bij ons previous. Een thema bepaalt niet alleen de look & feel van de website, maar kan ook een hoop functionaliteit toevoegen. Het is mogelijk om een van de free of charge thema’s te gebruiken, maar die zijn meestal matig uitgewerkt. Het is slimmer om een professioneel ontworpen WordPress thema te kopen die speciaal ontwikkeld is voor webshops.

WordPress thema installeren en instellen Na het installeren van een thema belanden we in een groot grijs gebied. Hoe je een thema moet instellen verschilt namelijk per thema.

Het is dus onmogelijk om een algemene stap voor stap handleiding te maken. Dit betekent niet dat het zinloos is om te bespreken hoe je een thema moet instellen. Redelijk wat onderdelen WordPress zullen waarschijnlijk overeenkomen. Maar dat is niet de belangrijkste reden Je leert hoe je om gaat met informatie-overload, keuzeparalyse en structureel stappen maken.

Online Marketing

Want de meeste thema’s, en helemaal webshops thema’s, brengen honderden extra opties met zich mee. En wanneer je het thema installeert, dan ziet jouw webshop er WordPress niet uit als het voorbeeld. Verder is het ook niet een, twee, drie duidelijk wat je moet doen om het thema zo te krijgen. Zonde van je webshop, de tijd, het geld en jouw droom.

Zo’n thema kost ongeveer 60 tot eighty dollar. De grootste WordPress thema marktplaatsen is ThemeForest. Een WordPress webshop thema kiezen en selecteren 900 thema’s vinden die speciaal ontworpen zijn voor webshops. dit artikel te lezen over het vinden en kiezen van een goed WordPress thema.

De kans is redelijk groot dat je niet alle plugins nodig hebt, maar we kunnen net zo goed alles installeren en later verwijderen wat we niet nodig hebben. In de afbeelding had ik ‘Demo content’ niet aangevinkt, dat had ik achteraf wel moeten doen. Nou, toen ik het thema installeerde toen zag ik een stuk van twintig extra WordPress hosting menu-items. Ik heb/had geen idee wat ik precies moest doen. Ik heb toen even rondgeklikt en het was nog steeds niet duidelijk hoe ik pagina’s op zo’n manier kan maken zoals ze in het voorbeeld stonden.

Let wel op dat het artikel gaat over normale WordPress thema’s, wij moeten kijken naar eCommerce thema’s. Het kan helpen om vooraf al een lijstje te maken van hoe jouw ideale webshop eruit ziet. Probeer vervolgens een thema te vinden die het dichts bij jouw wens zit.

Het is verre van onmogelijk, begrijp me niet verkeerd. Maar het is lastig en zal vast een paar dagen duren. Dan kan je ook eerst de rest van dit artikel lezen waarin ik een WordPress webshop thema installeer en goed probeer te zetten. Hoe installeer je een WordPress webshop thema?

Je leert daar hoe je thema’s moet beoordelen en hoe je zo’n thema koopt through iDeal en installeert. Het kiezen van een thema moet je niet overhaastig doen.

  • Stap four.1: Basis-instellingen voor jouw WordPress Webshop op basis van WooCommerce
  • Stap four: WordPress Webshop WooCommerce Basis-instellingen
  • Tijd om WooCommerce te configureren voor onze Nederlandse webshop met BTW!

Woothumbs For Woocommerce By Iconic (€)

Dus laten we het volgende doen: Dit is het eerste dat ik zag na het installeren en activeren van het thema. Dit zijn de plugins die of verplicht zijn of aangeraden worden voor dit thema. Ik raad je aan om alle plugins te selecteren, rechtsboven ‘acties’ te veranderen naar ‘set up’ en daarna op toepassen te klikken.