Een Woocommerce Webshop Toevoegen Aan Je WordPress Web Site

      Reacties uitgeschakeld voor Een Woocommerce Webshop Toevoegen Aan Je WordPress Web Site

Mocht je WordPress nog niet hebben geïnstalleerd, dan raad ik je aan op dat eerst te gaan doen. De meeste mensen kunnen prima starten met een bestaand thema dat aangepast is naar de huisstijl van het bedrijf qua functionaliteit en uitstraling. Zoals sommigen van jullie weten hosten wij bijna al onze websites op kwalitatief hoogwaardige WordPress internet hosting, Antagonist. Allround internet heeft een fijne webshop gebouwd, Rob had gelijk, het onderhoud is zoveel makkelijker dan de Magento webshop die wij voorheen hadden. Als er iets mis gaat zitten ze er bovenop en het hele team zorgt voor een vloeiende samenwerking wat betreft updates en tips.

Op deze manier zorgen we voor relevante bezoekers én bezoekers die uiteindelijk een bestelling zullen plaatsen. Monstroid-2 is het top product op de Templatemonster marktplaats. Ook Monstroid-2 is gebouwd om met Woocommerce samen te werken. Het heeft ongelooflijk mooie lay-outs te bieden voor shops en deze zijn zoals gebruikelijk met 1 klik te installeren. Alle themes in mijn top-10 selectie hebben schitterende demo-lay-outs maar laten we zeggen ieder in zijn eigen stijl. Check dus de themes zelf zodat u een goede indruk krijgt, aangezien smaken verschillen.

Plug-ins die het mogelijk maken om reside chat te integreren binnen jouw wordpress webshop zijn LiveChat en Tawk.to. Met TrustPulse kun je eenvoudig aan potentiële klanten laten zien wat er realtime wordt gekocht. Vervolgens wil je jouw free of charge weggever onder de aandacht brengen, dan komt OptinMonster aan bod. Hiermee kun je eenvoudig subtiele (!) pop-ups maken om jouw gratis weggever op jouw website mee te promoten. Als je een free of charge weggever hebt gemaakt heb je enkel nog een landingspage nodig waar men deze kan aanvragen.

Wij adviseren en ondersteunen je graag bij het ontwerp, de juiste toepassing van eventuele further plug-ins en betaalmogelijkheden voor je online-shop. WooCommerce is gebouwd om naadloos te integreren met WordPress, waardoor het een logische keuze is voor duizenden online winkeliers.

Het is slimmer om een professioneel ontworpen WordPress thema te kopen die speciaal ontwikkeld is voor webshops. Payment service provider – Een goede webshop biedt altijd meerdere betalingsmogelijkheden aan. De makkelijkste optie om hiervoor te zorgen, is door een cost WordPress service supplier te benaderen.

#8 Installeer De Benodigde Plugins

Wij installeren nog additional software om het uit te breiden. Je eigen webshop compleet onderhoudsvrij met de beste plugins zoals Elementor Pro, zoekfunctie, kleurenoptie, filters, enzovoort. Je hebt een mooie WooCommerce store, maar je wil een PDF factuur laten meesturen in de mail en het moet een gratis plugin zijn. Want die laadt het snelste en biedt hackers weinig kans om binnen te dringen. Wil je van je website een verkoopsucces maken, dan kun je echter niet om plug-ins heen.

  • Verder heb ik ook de vraag of je op een eenvoudige manier een login pagina kan maken waar klant specifieke foto’s komen te staan.
  • Kortingsbonnen kunnen de verkoop van producten uit je webshop additional stimuleren.
  • Ook wordt er bepaald wat de meest effectieve navigatie is en welke functionaliteiten we gaan implementeren.
  • Hoe deze kosten in elkaar zitten kunt u hieronder vinden.
  • Van een technische oplossing tot on-line marketing en van aankoop tot afhandeling.

Maar sinds 2018 is er ook een plugin voor WordPress, waarmee je beiden systemen kunt combineren. De bekendste en uitgebreidste e-commerce plugin voor WordPress is WooCommerce. Installeer je WooCommerce, dan beschik je direct over een uitgebreide webshop waaraan je eenvoudig producten kunt toevoegen.

WordPress Webshop Plugins

Kies, om het jezelf gemakkelijk te maken, de Nederlandse versie. Ook voor WooCommerce templates geldt dat je het beste een child-theme aan kunt maken.

Zoals het plaatje hieronder aangeeft is het product op voorrad, maar wanneer je op het vinkje klikt achter Voorraad beheren? Kan je zelf instellen hoeveel de productvoorraad is. Elke keer als er dan een product gekocht wordt zal deze automatisch in mindering worden gebracht. Ook stel je hier wat de verzendkosten zijn, of dat de verzending boven een bepaald bedrag of naar een bepaald land gratis wordpress webshop is of juist meer kost. Vervolgens krijg je een nieuwe tab bij je WooCommerce instellingen metBelastingwanneer je hier op klikt kan je beginnen met het instellen van jouw belastingregels.

Het komt onbetrouwbaar over en je jaagt er potentiële klanten mee weg. Wanneer je bij ons een hosting-pakket afneemt dragen wij zorg voor alle updates van het systeem en alle plugins ! Zo zorgen we niet alleen voor een veilige webshop, maar ook een webshop die in de toekomst goed blijft functioneren. Besteed je de ontwikkeling van je WordPress webshop uit aan een internetbureau, dan is de kans groot dat ze een onderhoudsabonnement aanbieden. Dit houdt in dat ze regelmatig checken op updates en zorgen dat het web site WordPress hosting thema en de plug-ins altijd up-to-date blijven. Omdat WordPress in de basis een blogsysteem was is het maken van pagina’s en het publiceren van content heel gemakkelijk. Wanneer de web site staat heb je zonder technische kennis heel veel vrijheid om pagina’s toe te voegen en zelf je web site up-to-date te houden.

Er zijn nogal wat mogelijkheden en wij helpen je graag goede keuzes te maken, om deze vervolgens te gaan realiseren. Onze webdesigners gaan aan de slag en maken de eerste opzet van jouw nieuwe website. Zij focussen hier op zowel de gebruiksvriendelijkheid als de aantrekkelijkheid van jouw webshop. Daarnaast helpen wij ondernemers met het bouwen van hun eigen web site en webshop. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen via onze Academy. WooCommerce is onderdeel van een grote, snel groeiende community waardoor er blijvend ontwikkelingen plaatsvinden. Het CMS is volledig uitbreidbaar naar uw wensen d.m.v. shopmodules in beheer van het moederbedrijf zelf.

Dit is het niet voor niets, WordPress is een ideaal, effectief en succesvol platform om jouw website of webshop mee te ontwikkelen. Met een WordPress website bij Klik & Steen ben je verzekerd van persoonlijke hulp, 10+ jaar ervaring, een uitgebreide on-line marketingkennis en nog veel meer. Kortom, een WordPress web site of webshop bij Klik & Steen wordt ontwikkeld met een oog op succes!

In deze plugin koppel je de webshop aan de betaalprovider door middel van een API-sleutel. Hiermee maak je een beveiligde verbinding en worden je betalingen verwerkt. Je hebt een derde partij nodig die de betalingen voor je verwerkt.