Een Woocommerce Webshop Toevoegen Aan Je WordPress Website

      Reacties uitgeschakeld voor Een Woocommerce Webshop Toevoegen Aan Je WordPress Website

Alles informatie die je hier toevoegt heeft impact op de beschrijving naast het product. Je moet rekening houden met de tarieven van een leverancier, ook moet je rekening houden met het verzenden naar binnen- en buitenland. Hieronder een overzicht van de tarieven van PostNL. Zodoende lijkt het logisch dat ik mijn artikelen onderverdeel in categorieën.

Omdat het bedrijf alles weet over het maken van een WordPress webshop, sluiten de thema’s naadloos aan bij de plugin. Themeforest en WooThemes zijn echter niet de enige bedrijven die mooie, succesvolle themes maken voor een WordPress webshop. Andere bekende aanbieders zijn ThemeFuse, StudioPress, Elegant Themes en Themler. Een goed alternatief voor WooCommerce is WP eCommerce. Deze WordPress webshop plugin is internet zoals WooCommerce gratis en kan tevens eenvoudig vanuit het dashboard worden geïnstalleerd. Positief aan WP eCommerce is de enorme vrijheid die je krijgt met betrekking tot het kiezen van een betaalprovider. Bovendien zijn er behoorlijk wat thema’s verkrijgbaar.

Het is trouwens niet aan te raden op de URL te veranderen van pagina’s die al heel lang bestaan en al goed geïndexeerd zijn door Google. Pagina’s kan je aanpassen door op ‘Pagina’s’ te klikken en het menu en daarna bij elke pagina op ‘Bewerken’.

Verkopen bestaat tegenwoordig uit veel meer dan enkel een mooi prijsje voor een mooi product. Zowel de eerste indruk, als de laatste is erg belangrijk.

Ik krijg bij mijn “winkel”pagina alle andere pagina’s op mijn website in een grote lijst opgesomd onder aan de pagina. Het gaat namelijk over online vlees bestellen, maar niet iedereen wil een kilo gehakt, biefstuk, schnitzel, and so on. in de vriezer. Ik heb ook de Engelse WordPress veranderd naar de Nederlandse versie, door het bewerken van (wp-config.php) en tegevoeging van de termen van “nl_NL”… Het is gelukt! De pagina’s van de WooCommerce zijn nu in het Nederlands. Alleen de ideal WordPress module hoef je niet te kopen, die kun je bij de website van perfect Downloaden en handmatig configureren. Onder woocommerce – instellingen – pagina’s kun je dan die voorwaarden pagina selecteren.

Functies Van Een Woocommerce

Ben je nog niet zo bekend met e-mailmarketing, maar ben je wel benieuwd wat het kan opleveren voor je bedrijf? Onlangs schreven we een artikel met 5 praktische suggestions voor het beginnen van een e-mail lijst. Klanten uit Belgie geven meestal de voorkeur aan Bancontact, omdat Belgische banken geen iDEAL ondersteunen. In Nederland geeft males in 60% van de gevallen de voorkeur aan iDEAL dus is dat een must. Paytium onderdeunt al deze betaalmethoden en nog vele anderen through Mollie. Opencart heeft vele themes waar je uit kan kiezen en duizenden free of charge en betaalde extensies beschikbaar.

  • Verder heb ik ook de vraag of je op een eenvoudige manier een login pagina kan maken waar klant specifieke foto’s komen te staan.
  • Kortingsbonnen kunnen de verkoop van producten uit je webshop extra stimuleren.
  • Ook wordt er bepaald wat de meest effectieve navigatie is en welke functionaliteiten we gaan implementeren.
  • Hoe deze kosten in elkaar zitten kunt u hieronder vinden.

Dan zijn er tientallen extensies van zowel WooCommerce zelf als derden, waarmee jij alle functionaliteit kan realiseren die je nodig vindt. Ook in 2021 raden wij deze plugin aan aan elke webshop eigenaar. Naast de factoren die invloed hebben op de WooCommerce plugin, is er ook nog het onderliggende CMS. Je hebt naast de Core te maken met further plug-ins en thema’s die ook de snelheid van je site beïnvloeden. Ook die moeten geoptimaliseerd worden voor snelheid. Heeft u al een web site welke draait op WordPress en bent u van plan een webshop te starten?

Installeer WordPress En Woocommerce

Door gebruik te maken van various shortcodes kan je dus je eigen WordPress webshop helemaal naar jouw eigen smaak inrichten. Op various websites zal je terugkerende elementen zien, zoals een telefoonnummer, adres of e-mailadres. Natuurlijk komt hierbij kijken dat als je het desbetreffende factor op één plek op je web site aanpast, je dit ook op alle andere plekken moet doen. Om jezelf hierbij een hoop tijd te besparen maak je tijdens het inrichten van je eigen WordPress website gebruik van shortcodes. We zijn aangekomen bij de enerlaatste categorie van de verschillende plugins op onze webshop. Hieronder vind je de plugin die we gebruiken voor ons chat op onze webshop. Vervolgens konden consumenten zich dan inschrijven op een van deze ebooks.

Ontdek in dit artikel de 10 beste e-commerce plugins voor WordPress. Bovenaan zie jeProductafbeeldingstaan, hier bepaal je wat de hoofdfoto wordt van jouw product, deze wordt overal getoond. Als tweede zie jeProductgalerij hier kan je extra wordpress webshop foto’s toevoegen aan het product die dan als een galerij op de productpagina getoond worden.

Als je een webshop op wilt richten waar mensen alleen fysiek iets af kunnen halen dan kun je deze optie overslaan. De meeste webshops zijn er echter op ingericht om producten te versturen. De web site WordPress hosting van Huisman Leiden was al lange tijd aan vernieuwing toe. De oude website was niet responsive, en er werden geen producten op getoond.

Wanneer je kiest voor een webshop met WordPress, zijn er naast de keuze voor plugins en thema’s nog een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat de laadtijd van je web site niet te lang is. Kies daarom voor een WordPress-host die betrouwbare en krachtige hardware in beheer heeft.

Het populaire WooCommerce is hiervoor een goede keuze. Daarnaast is een geschikt theme nodig dat past bij jouw wensen en ondersteund wordt door WooCommerce. Je webshop in WordPress kan gekoppeld worden aan bestaande betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal, Sofort Banking, creditcards, Bancontact. Je webshop voldoet aan alle eisen van jouw klanten en is gebruiksvriendelijk. Als een server meer vraagt van een webshop dan kan de laadtijd van een webshop erg traag worden. Als je webshop erg traag wordt dan heeft dit weer impact op je vindbaarheid in zoekmachines. Een webshop in WordPress laten maken betekent een gemakkelijk aan te passen webshop, die bovendien goed vindbaar is in de zoekmachine.

En de url is nog Engelstalig, namelijk /products. Als je rechtsboven op ‘Pagebuilder’ klikt, dan swap je van editor. Wat je ook bij de afbeelding kan zien is een hoop vage Engelstalige code. Het duurde een paar seconden voordat ik realiseerde wat het was. Het blijkt de code te zijn van de ‘Pagebuilder’ die bij dit thema zit. Ik heb de tekst voor de 404 pagina vertaald van Engels naar Nederlands.