Een WordPress Webshop In three Simpelen Stappen

      Reacties uitgeschakeld voor Een WordPress Webshop In three Simpelen Stappen

Als je een los product wilt verkopen is een hele webshop een beetje overkill. Je kunt beter een goede salespagina op je website maken waarop je alle afleiding verwijderd.

Gebruikersgemak Van Een Woocommerce Webshop

Als je de boel goed inricht, wordt het een geautomatiseerd verkoopkanaal. Er zijn verschillende manieren om een webshop aan je WordPress website toe te voegen. Welke situatie voor jouw geschikt is, is volledig afhankelijk van wat je wilt verkopen.

Dus geen menu, geen footer, geen sidebar, geen externe linkjes, geen social media share buttons. De pagina heeft maar 1 actiemogelijkheid: jouw product kopen. Zorg dat er opvallende buttons op de pagina WordPress hosting staan die naar een nieuwe pagina linken. Op die pagina plaats je een formulier met een betaaloptie. Je kunt dus eerst de gewenste informatie vragen die je nodig hebt om het product te verkopen.

We hebben drie situaties op een rijtje gezet met de daarbij in onze ogen beste optie om je webshop in te richten. Een los product / on-line WordPress coaching verkopen Tickets voor een evenement verkopen

Daaronder kun je een iDEAL betaaloptie toevoegen zodat het product direct on-line betaald kan worden. Je kunt deze optie gebruiken om bijvoorbeeld een boek te verkopen dat je vervolgens per submit opstuurt. Of een online coaching waar wordpress webshop je een gebruiker vervolgens handmatig toegang toe geeft. Een voorbeeld van een bestelformulier inclusief betaalmogelijkheid gemaakt met Gravity Forms en Pronamic Pay Het voordeel van deze optie is dat het snel op te zetten is en weinig overbodige ballast met zich mee brengt.

Website Maken