Een Zakelijke Lening Nodig Voor Uw Bedrijf? Lening Com

      Reacties uitgeschakeld voor Een Zakelijke Lening Nodig Voor Uw Bedrijf? Lening Com

Je betaalt alleen rente over het geleende bedrag. Je weet vooraf precies wat je betaalt. Bij ons krijg je geen boete, maar juist korting als je sneller jouw bedrijfslening aflost. Liever een aanbod op maat? Doe vrijblijvend een aanvraag en we rekenen het razendsnel voor je uit. Bij BridgeFund denken we graag mee met ondernemers.

Eerlijk Overzakelijk Lenen

Bij ons betaal je alleen rente over de looptijd van de zakelijke lening. Dat vinden wij wel zo logisch. Wij rekenen een alles-in-1 tarief vanaf 1.3% per maand. de hoogte en looptijd van de lening en de financiƫle knowledge van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten.

Daar gaan we niet geheimzinnig over doen. Wij zijn geen bank en ondernemen graag onafhankelijk. Wij halen geld op bij informele investeerders, veelal ondernemers met geld en verstrekken dit online zakelijke lening, zonder gedoe, kleine lettertjes of verborgen kosten. Veelgestelde vragen over Wat zijn de voorwaarden? Hoe zit het met privacy en veiligheid?

Waar Kan Ik Een Bedrijfskrediet Voor Gebruiken?

Daarom zijn we helder over de kosten van een zakelijke lening. Hoeveel zakelijk krediet kost hangt af van een aantal factoren. De kosten van een zakelijke lening worden o.a. Dat is natuurlijk bij iedere ondernemer anders. Daarom krijgen ondernemers die bij ons een zakelijke lening aanvragen altijd een aanbod op maat. Dat geldt ook voor ons.

Voorwaarden Aanvragen Lening

Hoe werkt een zakelijke lening? Bij een lening krijg je eenmalig een totaalbedrag op je rekening waarbij je rente betaalt over het totaalbedrag. Hoelang de aflossing duurt hangt af van de looptijd. Dit is maximaal 24 maanden, afhankelijk van jouw keuze en een aantal zaken zoals het bestedingsdoel, de omzet en het saldo op je rekening. De rente die je betaalt staat vast, dus de aflossing is elke termijn hetzelfde.