Eigen WordPress Website Maken? #1 Gratis Handleiding

      Reacties uitgeschakeld voor Eigen WordPress Website Maken? #1 Gratis Handleiding

Stap 2: Registreer Jezelf Op Siteground

De meeste plugins moeten nog ingesteld worden, wij hebben daarom voor de drie aangeraden plugins een handleiding. Handleiding: web optimization plugin van Yoast installeren en instellen Handleiding: Spam tegengaan met Akismet

Scan een paar artikelen en kies de plugin die het jou het meest aanspreekt. De naam van de plugin vul je vervolgens in bij het zoekveld op de ‘nieuwe plugin’ pagina en je installeert en activeert vervolgens de plugin.

  • Je WordPress.com-site draait op de beste WordPress-hostomgeving ter wereld.
  • Of je nu je ideeën wilt delen, een bedrijf wilt oprichten, of een winkel wil beginnen: dit is allemaal mogelijk op WordPress.com.
  • Geen patches, geen upgrades, geen gedoe, welk abonnement je ook hebt.

Stel, je wilt een plugin voor social media buttons installeren. Zoek wordpress webshop dan bijvoorbeeld op ‘Best Social Media button WordPress plugin’.

WordPress Hosting: Supersnel Live

En optioneel: een ‘beneath building’-pagina WordPress hosting maken met een plugin. Wat als ik een andere functionaliteit wil toevoegen met een plugin?

Gratis Zelf WordPress Website Maken Voor Dummies

Voor elke functionaliteit kunnen er meerdere, soms wel tientallen of honderden, plugins zijn. Het wordpress webshop is daarom slim om informatie in te winnen over de beste plugins voor een bepaalde functie.