Elektrische Vouwgordijnen

      Reacties uitgeschakeld voor Elektrische Vouwgordijnen

Bij het optrekken wordt de stof “gevouwen” , vandaar de naam vouwgordijn. Dit type gordijn past in nagenoeg ieder interieur en veel mensen geven aan dat ze vinden dat deze gordijnen een landelijke sfeer creëren. Onze raamdecoratie is eenvoudig te monteren en heeft een stevig ophangsysteem. Bij onze producten zit een duidelijke handleiding waar stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je jouw raamdecoratie moet plaatsen. Houd er ook rekening mee dat wanneer je Bestel duo rolgordijnen helemaal naar boven opvouwt, er altijd één baan zichtbaar blijft. Waar rolgordijnen helemaal oprollen, blijf je vouwgordijnen dus altijd duidelijk zien. Dit kan een mooie vorm van decoratie zijn, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op per telefoon of contactformulier. Bij ilumio hebben wij een montageservice voor een vaste lage prijs van €39 per product, zonder bijkomende kosten. Onze monteurs beschikken over de materialen, ervaring en expertise om jouw raamdecoratie precies te bevestigen zoals jij wilt.

vouwgordijnen

webshop bamboe vouwgordijn zijn voor iedereen toepasbaar, of u nou een moderne of klassieke smaak heeft, met onze collectie slaagt u gegarandeerd. Vouwgordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in vele soorten stof, prachtige kleuren en zullen altijd de decoratieve look hebben van een vouwgordijn. Naast deze decoratieve functie heeft een vouwgordijn nog vele voordelen.

Vouwgordijnen In Verschillende Stoffen En Kleuren

U kunt kiezen uit onder andere transparante, lichtdoorlatende en verduisterende . DCDL® Vouwgordijnen geven een unieke uitstraling aan je interieur en raam. Een optimale lichtval en toch een gevoel van privacy.

Bepaal voordat je gaat meten of je het vouwgordijn in de dag of op de dag wilt hangen. Beide situaties hebben een andere manier van meten.

Persoonlijke Service Aan Huis

Als je weinig ruimte hebt naast je ramen om normale gordijnen te openen. Vouwgordijnen zijn eenvoudig te bedienen met een ketting of draad. Als het raam niet makkelijk bereikbaar is, zijn ze ook eenvoudig uit te voeren met een elektromotoren van Somfy. Om zeker te weten of de stof aan al u wensen voldoet adviseren we om altijd gratis stofstalen te bestellen of een afspraak te maken met onze adviseur. De stoffen mogen nooit in de droogtrommel maar kunnen op een lauwe stand worden gestreken voor het beste resultaat. Al onze vouwgordijn stoffen kunnen op 30 graden worden gewassen. Ook hebben de stoffen een bovengemiddelde kleurechtheid waardoor de kleuren lang mooi blijven.

worden standaard uitgevoerd met de baleinen aan de achterzijde. Voor het monteren van elektrische vouwgordijnen gelden afwijkende tarieven. Vouwgordijnen zijn te bestellen in een verduisterende stof. Deze monteer je – afhankelijk van jouw keuze – op het kozijn of op de muur.

  • Door het aanbrengen van baleinen aan de achterkant in ieder segment heeft dit vouwgordijn een strakker uiterlijk dan model 100.
  • Producten met een kunststofbedieningsketting krijgen standaard een kunststof koordgewicht.
  • Vouwgordijnen danken de naam aan de horizontale vouwen in de stof.
  • De ene persoon wil dat het gordijn opvalt door een totaal andere kleur te kiezen dan de kleur van rest van de inrichting.

Wij hebben een professioneel team om voor u alles uit handen te nemen. U kunt onze producten geheel zelf samenstellen naar uw keuze. Zo heeft u keuze uit transparante Online plisségordijnen bestellen stoffen zoals batist stoffen, inbetween stoffen en vitrage stoffen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod aan dichte stoffen waarbij er geen inkijk is.