Exclusieve Vouwgordijnen Voor Uw Interieur

      Reacties uitgeschakeld voor Exclusieve Vouwgordijnen Voor Uw Interieur

Je wilt graag jarenlang genieten van je . Dan is het noodzakelijk dat je ze af en toe even onderhoudt zodat ze er weer fris uitzien. Dit kun je doen door een schone, vochtige doek over de rolgordijnen te halen zonder te boenen en te wrijven.

vouwgordijnen

Van licht doorlatend tot verduisterend, mogelijkheden te over. Heb je een raam met een afwijkende maat, of heb je een groot of juist een klein verduisterend vouwgordijn nodig?

Onze Websites:

De functionaliteit van Rolgordijnen is niet alleen ideaal voor stadswoningen, maar ook voor landelijke woonconcepten. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren kunt u designs kiezen die bij uw interieur stijl passen. Daarnaast coachen, inspireren en adviseren wij u graag bij het inrichten van uw woning. Vouwgordijnen zijn horizontaal geplooide gordijnen, die worden opgehaald of neergelaten met een bedieningskoord. Door het vouwgordijn te laten zakken of het juist op te trekken kun je zeer gemakkelijk zelf de lichtinval regelen. Vouwgordijnen zijn praktisch in gebruik, maar hebben een minder strakke uitstraling dan bijvoorbeeld rolgordijnen of plissés.

En welk interieur je ook hebt, door de uitgebreide keuze aan systemen en dessins laat het vouwgordijn volledig Bestel duo rolgordijnen aanpassen. Kom langs in één van onze winkels voor een vrijblijvende prijsopgave en een adviesgesprek.

Alle ramen worden professioneel opgemeten zodat wij u een op maat gemaakte offerte kunnen verzorgen. Door de vele stoffen, kleuren en opties kunt u de Plisségordijnen goedkoop kopen perfect worden samengesteld.

Kies voor een DustBlock® finish, een speciale formule die de stoffen antistatisch en vocht- en vuilafstotend maakt. Deze betaalbare collectie biedt twee stijlen, Casa en Casa de Luxe, met drie typen voering voor lichtfiltering, Bezorg bamboe rolgordijnen warmteregulering en kamerverduistering. Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie. Voor een gratis stijladvies kunt u een afspraak maken met een van onze stylisten.

  • Vouwgordijnen zijn erg praktisch doordat ze weinig ruimte innemen en toch veel sfeer aan een kamer geven.
  • Ook vouwgordijnen komen in verschillende soorten en maten.