Financieel Nieuws, Fiscale Tips En Boekhoud Advies Van Kop Of Munt

      Reacties uitgeschakeld voor Financieel Nieuws, Fiscale Tips En Boekhoud Advies Van Kop Of Munt

Sinds eind november vorig jaar zijn er weer strengere corona maatregelen van kracht. Een van de steunmaatregelen betreft het bijzonder uitstel van betaling. Als je toen al bijzonder uitstel van betaling had, dan werd dat automatisch tot 31 december 2021 verlengd voor belastingen, waarvan de uiterste betaaldatum verstrijkt voor 1 februari 2022. Beleggers in ABN Amro worden ‘ongeduldig’, zo schrijft het FD. Volgens directeur Gerben Everts van de Vereniging van Effectenbezitters kun je ABN niet ‘tot in de lengte der dagen in staatshanden houden’.

De pensioenen staan al jaren stil, terwijl het leven steeds duurder wordt. Deze en andere prikkelende vragen stelt Jeroen Pauw aan de orde in BNNVARA’s programma-serie Scheefgroei. Met ingang van 2022 gelden er afspraken waarmee autorijders opgebouwde schadevrije banken nieuws jaren niet zomaar meer kwijtraken. Omdat een autoverzekering maar één naam vermeldt, gaf dat tot voor kort problemen na een scheiding of het overlijden van de partner. Ook bij een auto-van-de-zaak of private lease ging de no-claim vaak verloren.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren nieuws ICT zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico’s nog hoger. Als úw kennispartner houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en onze trainingen. Dat kan zijn de voorlopige aanslag 2021 of de meest recente definitieve aanslag inkomstenbelasting.

Bekijk Het Laatste Nieuws

In Amsterdam neemt de leegstand snel af en is er de afgelopen jaren nauwelijks bijgebouwd. Ook nu zitten er weinig nieuwe kantoren in de pijplijn. Daarbij moet wel gezegd worden dat de daling in aanbod vooral komt omdat er veel oudere kantoren zijn onttrokken aan de voorraad om te worden omgetoverd tot hotels en woningen. Dus als die trend stopt dan zal de kantorenleegstand weer oplopen. Dit geldt natuurlijk niet voor locaties die erg populair zijn. De leeftijd van de respondenten heeft veel invloed op de mate van impact dat financieel nieuws via social media op hen heeft.

“En verder geldt dat hoe hoger het opleidingsniveau is, hoe meer kennis mensen hebben van financiën en hoe vaker ze financiële plannen maken. Zo doet 76% van hoogst opgeleiden dit, terwijl het bij de laagst opgeleiden om 33% gaat”, aldus de onderzoekers. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen. Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico’s en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden.

Hypotheekrente Stijging

Banken hebben naar schatting nog ongeveer een kleine 70 miljard euro aan leningen uitstaan aan Nederlandse vastgoedpartijen. Het hoogste risico lopen kantoorbeleggers in Dublin, Moskou, Barcelona en Madrid. Dat levert dan weer wel een totaalrendement op van 15,8 procent in Dublin en zelfs 18,7 procent in Madrid. Kantoren in München, Stockholm, Berlijn en Hamburg hebben de grootste waardegroei achter de rug met yields die Catella heeft zien dalen tot 3 à 3,5 procent.

De uiterste datum voor het indienen van een vaststellingsverzoek voor de TVL over het tweede kwartaal van 2021 is verschoven van 11 januari naar 8 maart 2022. In het vaststellingsverzoek moeten ondernemers de werkelijke omzet over de periode april… Lees meer.. De staatssecretaris van I en W heeft de Subsidieregeling elektrische personenauto’s particulieren aangepast. Op grond van de algemeen economisch nieuws SEPP kan subsidie worden verkregen voor de aanschaf of lease van een nieuwe of een gebruikte elektrische personenauto,… Lees meer.. Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Dat er desondanks prijsstijgingen optreden, heeft mede te maken met het grote beschikbare beleggingsvermogen in combinatie met de lage rente. Meest verhandelde aandelen oktober 2020 Ontdek de aandelen die dit jaar voor het eerst het meest werden verhandeld en de aandelen die in oktober de grootste koersbewegingen lieten zien. Updates van ons platform Lees over de meest recente updates van ons platform, zoals Face & Touch ID, nieuwe financiële gegevens, meningen van analisten en meer. De hypotheekrente laten vastzetten voor tien jaar is niet meer per se duurder dan voor vijf jaar. De gemiddeld rentepercentages kruipen al langer naar elkaar toe dan worden de rentepercentages voor de langere termijn ook interessanter.

Grootste bedreigingen voor de wereldeconomie vormen volgens Amey de snel groeiende Chinese schuldenberg waardoor de Chinese munt verzwakt en de opkomst van het populisme in Amerika en Europa. Vastgoed Belang is teleurgesteld over het vannacht 29 juni genomen besluit van de gemeenteraad van Amsterdam over de invoering van een nieuw systeem voor eeuwigdurende erfpacht. Met de problematiek van private woningverhuurders is volstrekt geen rekening gehouden. Studentenhuisvesting en zorgvastgoed zijn in trek bij beleggers, de rendementen liggen over het algemeen hoger dan in andere vastgoedbeleggingssegmenten. Deustche AM voorziet dan ook een huurgroei op de beste winkellocaties. Rendementen zullen die van andere West-Europese landen de komende vijf jaar ‘ver achter zich laten’.

  • Minder mensen zijn in het slotkwartaal van 2021 actief op zoek geweest naar een huis op huizenverkoopsite Funda.
  • De MSH richt zich vooral op hardware, het Optimix-fonds zal bijvoorbeeld ook beleggen in digitale uitgeverijen.

Het zijn allemaal zaken die de Belastingdienst nog niet weet. We lichten er een paar wijzigingen toe die ministerie nieuws te maken hebben met de eigen woning. Dit derde scenario achten we niet heel waarschijnlijk voor 2022.