Financiering Voor Startende Ondernemers

      Reacties uitgeschakeld voor Financiering Voor Startende Ondernemers

Maak Een Afspraak Voor Zakelijk Advies

Veel gestelde vragen over corona Over de influence op financieren, verzekeren, betalen en andere diensten. Belangrijk om te weten over de zakelijke lening Denk daarbij aan onroerend goed, voorraden of machines. Kun je niet meer aan de betalingsverplichtingen voldoen, dan kunnen wij hierop beslag leggen. Wat is de looptijd van een bedrijfslening? We bepalen samen met je de looptijd.

Krediet Vanaf 50 000

Ook bekijken we de mogelijkheden om een deel van de financiering op een andere manier op te halen, zoals by way of crowdfunding. Heb je duurzame of innovatieve plannen? Mogelijk kom je in aanmerking voor rentekorting. Bijvoorbeeld through de Rabo Groen Lening. In sommige gevallen kunnen we je ook op weg helpen bij de aanvraag van stimuleringsprogramma’s van de Nederlandse overheid en de Europese Unie. Veel ondernemers vinden het fijn om eerst even met een adviseur te praten voor ze een aanvraag starten. Maak dan een afspraak om vrijblijvend met ons te sparren over je plan.

Voorwaarde is wel dat je een vast of gelijkblijvend rentepercentage hebt afgesproken. Heb je gekozen voor een variabele rente? Dan kunnen de rentekosten per termijn variëren.

Deze looptijd is afgestemd op je behoefte en investeringsdoel. De looptijd van een zakelijke lening is meestal afgestemd op de economisch levensduur van het bedrijfsmiddel of pand dat je wilt financieren. In sommige gevallen is de looptijd korter. De looptijd van bedrijfsleningen is minimaal één jaar. Hoe los ik een bedrijfslening af? Samen met onze adviseur spreek je af welke aflossingsvorm past bij jouw onderneming. Standaard betaal je de lening in maandelijkse termijnen terug die automatisch worden afgeschreven.

Bij iedere termijn betaal je rente en aflossing. Het is ook mogelijk om per kwartaal terug te betalen, maar dit zorgt wel voor een hoger rentepercentage. De meeste gekozen aflossingsvorm is de lineaire aflossing. Bij een lineaire lening betaal je ieder termijn een huge zakelijk geld lenen aflossingsbedrag aan de bank. Hierdoor daalt het totaalbedrag van de bedrijfslening, waardoor je een steeds kleiner bedrag aan rente betaalt.