Functies Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor Functies Woocommerce

Het biedt ook de mogelijkheid om cadeaulijstjes te maken voor bijvoorbeeld bruiloften en babyshowers. De plugin heeft tools voor het maken van verschillende lijstjes met verschillende namen. Biedt een “Voeg toe aan wensenlijst” knop die je aan bepaalde gebieden van je website wordpress website kan toevoegen. Je kan het format van de wensenlijst aanpassen, zoals het aantal kolommen en producten per pagina.

Custom Product Tabs for WooCommerce is een plugin die je productpagina’s opruimt door tabbladen te plaatsen. Met de plugin kun je tabbladen maken voor zaken als omschrijvingen, specificaties, beoordelingen en nog meer. Alle tabbladen die je aan je winkel toevoegt, ondersteunen verschillende typen content zoals afbeeldingen, video en tekst. Je beheert de tabbladen vanuit de standaard WordPress editor, dus je hoeft niks aside te programmeren.

Zo’n beetje elke online winkel kan wel producttabbladen gebruiken. Het maakt productpagina’s overzichtelijker, leesbaarder en biedt further ruimte voor belangrijkere informatie.

De plugin maakt het ook mogelijk tabbladen op te slaan zodat je die op andere productpagina’s kan gebruiken. Je kan voor de tabbladen shortcodes, WordPress website afbeeldingen, tekst en andere elementen gebruiken. De plugin is compatibel met WPML zodat je alles makkelijker kan vertalen.

Woocommerce, Van Simpele Plug

Beeketing for WooCommerce geldt als één van de beste alles-in-één marketingtools voor WooCommerce. Er is een hele bibliotheek aan uitbreidingen beschikbaar. Sommige daarvan zijn gratis, maar de meer geavanceerde uitbreidingen kosten zo’n $eight tot $forty nine per maand. Features waardoor Beeketing for WooCommerce een goede keus is De plugin biedt upselling en cross-promoting en opties om pakketkortingen aan te bieden zodat je de verkoopwaarde per winkelkarretje kan proberen te verhogen.

De basisplugin is gratis, met een upgrade met extra options voor $29,99 WordPress hosting. Na een korte installatie krijg je eenvoudige tabbladen op je productpagina’s.

Woocommerce Postnl Plugin

Nieuwe winkels hebben zelden een wensenlijst nodig. Hetzelfde geldt voor webshops met een beperkt assortiment. Deze plugin is vooral erg handig voor grotere, gevestigde merken met loyale klanten.

Zo kun je waardebonnen en kortingen overal tijdens het afrekenen aanbieden. Kies uit verschillende sjablonen voor pop-ups over achtergelaten winkelkarretjes en voor e-mails. De plugin biedt mogelijkheden voor ondersteuning through Facebook Messenger, welkomstmails en getimede campagnes.