Site pictogram I Device News

Geld Lenen Doe Je Online Bij Directa Tegen Een Lage Rente

Hierin staan uw plannen voor uw onderneming. Wij hebben dat plan nodig om te beoordelen of u het krediet krijgt.

Kunt u bij een commerciële bank moeilijk een lening krijgen? Dan kunt u bij ons een starterskrediet aanvragen. UWV leent u het geld als het om een bedrag gaat van minder dan € 36.a hundred and fifty five.

Dit kan als een commerciële bank u geen lening geeft, terwijl UWV borg voor u wil staan. Op de flyerNormbedragen Voorzieningenleest u hoeveel krediet u van ons kunt lenen. Over de lening betaalt u 8% rente. Hoelang u over het terugbetalen magazine doen, hangt af van de hoogte van de lening.

Wordt na het ontvangen van het voorbereidingskrediet de aanvraag van het starterskrediet afgewezen? Dan hoeft u het bedrag van het voorbereidingskrediet niet terug te betalen. Trekt u zelf de aanvraag van het starterskrediet in, dan moet u het bedrag van het voorbereidingskrediet wel terugbetalen. Over deze lening betaalt u 8% rente. U magazine maximaal 10 jaar doen over het terugbetalen van het voorbereidingskrediet en het starterskrediet.

In uw ondernemingsplan staan in ieder geval de volgende onderwerpen: Uw persoonlijke gegevens In uw ondernemingsplan zet u uw persoonlijke gegevens. Wij willen hiervoor het volgende van u weten: Wat zijn uw naam, adres en woonplaats?

U vraagt deze voorziening aan via Mijn UWV. Aanvragen voorziening voorbereidingskrediet: operational lease Ondersteuning van startende ondernemers bij re-integratieHet voorbereidingskrediet is een lening