Geld Lenen Voor Een Auto Met Een Auto Financiering

      Reacties uitgeschakeld voor Geld Lenen Voor Een Auto Met Een Auto Financiering

En ook daar zijn kosten aan verbonden. Het Nibud berekende dat een auto gemiddeld zo’n €seventy five,- á €one hundred,- per maand aan onderhoud kost. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van uw auto. Heeft u een specifieke auto op het oog? Ga dan naar de ANWB autokosten calculator en bereken wat de kosten voor deze auto zijn.

Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht U ontvangt een realistisch aanbod Geheel vrijblijvend en kosteloos offerte aanvragen Snel, foutloos en voordelig

Dat klinkt aantrekkelijk, maar pas op;Kopen op afbetaling is gewoon een vorm van geld lenen. En dan ook nog eens een hele dure. Soms betaalt u zelfs de wettelijk maximale rente van 14%. Met een rentetarief vanaf 3,6% is een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening veel goedkoper.

Niet tevreden, geld terug! Geld lenen doet u niet zomaar. Een lening is iets waar u goed over na moet denken. U gaat immers een financiële verplichting aan, vaak voor een langere periode. Daarom is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u eenlening aanvraagt.

Levensduur / Gebruiksduur Houd rekening met de levensduur van uw auto Omdat een auto een beperkte economische levensduur heeft, is het verstandig om de looptijd van de lening hierop af te stemmen. De gemiddelde gebruiksduur van een auto is 5 à 6 jaar. Daarom is een looptijd van 60 tot 72 maanden vaak de beste optie.

Pas op voor betalen in termijnen Koop nu, betaal later. De meeste autoverkopers verbouwing financieren bieden ook de mogelijkheid om een nieuwe auto op afbetaling te kopen.

Een auto aanschaffen is één. Maar daarmee bent u er nog niet. Een auto vergt ook onderhoud.

Zo voorkomt u dat u nog een restschuld heeft op het moment dat de auto (financieel) is afgeschreven of alweer is doorverkocht. Houd rekening met onderhoudskosten