Gespecialiseerde Magento Bouwers

      Reacties uitgeschakeld voor Gespecialiseerde Magento Bouwers

Magento gebruikt SKU als een unieke identificatie voor dit product. SKU is globaal, dit houdt in dat als u de SKU van een product replace in één webshop, het in alle andere webshops ook wordt geüpdate. Weight:Het gewicht van het product. Deze waarde wordt meestal gebruikt voor berekeningen rondom de verzending. Set product as new from/so far:Het tijdspad waarbinnen dit product als een nieuwe product gepromoot kan worden op verschillende delen van uw webshop.

Specificeer de afbeelding die weer gegeven moet worden in de webshop om dit product te representeren. Filesom een bestand magento te selecteren. Tip: U kunt meer dan één bestand selecteren om meerdere bestanden tegelijk te laten uploaden.

  • Roy Rubin, voormalig CEO van Varien, verkocht later een groot deel van het bedrijf aan eBay in 2011.
  • Volgens marktonderzoek uit maart 2016 is het marktaandeel van Magento onder de 10 meest populaire e-commerce-platformen 29,1% en daarmee ook het grootst.

Het veldSpecial Pricewordt gebruikt voor kortingen en acties zoals beschreven in Hoofdstuk 3 Promoties, Speciale Prijzen. Selecteer de optieMeta Infoin het paneel aan de linkerkant om de volgende pagina weer te geven: Vul de informatie in die het voor zoekmachines mogelijk maakt om het product makkelijker te vinden en te indexeren. Selecteer de optieImagesin het paneel aan de linkerkant van de pagina om de volgende pagina weer te geven:

Subsecties beschrijven de verschillen tussen de producttypen. In hetCatalogus-menu van het Admin panel kiest u de optieBeheer Productenom een lijst met producten weer te geven zoals in het voorbeeld hieronder: webshop freelance Klik op de knopProduct Toevoegenaan de rechter bovenkant van de pagina om de volgende pagina weer te geven: Dit is de eerste pagina bij het aanmaken van een product die u door het proces van aanmaken leidt.

Laat het veldZichtbaarheidstaan opCatalogus, zoeken.Dit bepaald of het product zichtbaar zal zijn in de catalogus pagina’s en/of zoekresultaten. Het volgende beschrijft de overige velden op de pagina: Naam:De naam magento hosting van het product verschijnt in de webshop Description:de omschrijving die in het midden van de product pagina zal verschijnen. Short Description:De beschrijving die bovenaan de productpagina zal verschijnen.

Trustbadge® Invoegen In Magento

We raden u aan eerst de attributenstructuur aan te maken. Selecteer de optiePrijzenin hetProductgegevens-menu aan de linkerkant van de pagina om de volgende pagina weer te geven: Dit deel maakt het voor u mogelijk om dePrijsen deSpeciale prijste bepalen voor dit product. U kunt ook staffelprijzen toevoegen zoals beschreven wordt in Hoofdstuk 3: Promoties.

Allow Gift Messages:Hiermee bepaalt u of het toegestaan is dat klanten cadeauboodschappen kunnen toevoegen aan dit product bij de bestelling. In het voorbeeld hierboven waren de Fabrikant- en de kleurattributen toegevoegd aan de standaardset door middel van de voorbeelddata.

URL key:De zoekmachinevriendelijke URL-indentificator is de naam die gebruikt wordt voor dit product in de URL van het product. U kunt geen spaties gebruiken in dit veld. Als u het veld leeg laat, wordt er door Magento automatisch één aangemaakt.

In het veldAttributensetselecteert u de set die de attributen bevat die dit product omschrijven. Hier vindt u hoe u een attributenset moet aanmaken. Klik op de knopGa verderom een pagina weer te geven soortgelijk aan de pagina hieronder. Vul alle verplichte velden in die zijn aangegeven met een (*). Selecteer in het veldStatusde optieIngeschakeldom aan te geven dat het product beschikbaar is in de webshop.