Goede Ideeën Beginnen Met Koffie En Bij Boon Webdesign.

      Reacties uitgeschakeld voor Goede Ideeën Beginnen Met Koffie En Bij Boon Webdesign.

Voor je een web site kunt maken in WordPress, is het fijn om te weten hoe WordPress precies werkt. Dit doen we door de menu-items van WordPress stuk voor stuk kort te beschrijven, zodat je precies wat waar zit en wat je met welk menu-merchandise WordPress hosting kunt doen. Berichten zijn in feite gewoon blogartikelen. Bij ‘Media’ vind je afbeeldingen die je al op jouw web site hebt gezet. Je kunt ‘Media’ eigenlijk wel negeren, need hier doe je niet zo vaak iets mee.

How To Fix The “is Its Parent Directory Writable By The Server?” WordPress Error

Widgets: met widgets kun je de inhoud van de sidebar en de footer van jouw website bepalen. Menu’s: bij menu’s kun je de indeling van jouw web site menu vaststellen en veranderen. Plugins zijn kleine toevoegingen voor jouw web site. Bijna alle functionaliteiten die je voor jouw website wil, kun je bij ‘Plugins’ toevoegen. Hierbij kun je denken aan Facebook buttons, maar ook aan statistieken en andere functionaliteiten.

Drie Belangrijke Plugins

Klik je op dit menu-item, dan klapt er een submenu uit met de volgende items: Thema’s: het thema van jouw web site is eigenlijk gewoon het design van jouw website. Om een design te krijgen voor jouw website, kun je hier gratis een thema downloaden of een betaald thema uploaden.

Onder ‘Pagina’s’ vind je de webpagina’s van jouw web site. Hierbij kun je denken aan de contactpagina, de dienstpagina en de over ons pagina die je op jouw website zet.

Bij het maken van een web site zal je het meest bezig zijn met dit menu-item in het WordPress Dashboard. Onder het menu-item ‘Reacties’ vind je de reacties die mensen hebben achtergelaten onder jouw blogartikelen (die je bij ‘Berichten’ hebt toegevoegd). Bij ‘Weergave’ kun je het design en de indeling van jouw website website bouwen aanpassen.

Wanneer je gebruik wilt maken van WordPress dien je dat natuurlijk eerst te installeren op je webhosting pakket. Hoe je dat doet hebben we uitgelegd in een andere handleiding. Ga hiervoor naar de WordPress automatisch via Installatron installeren handleiding. Om in te loggen bij WordPress, gebruik je de door jou gekozen gebruikersnaam in combinatie met het door jou gekozen wachtwoord. Je typt jouw gekozen domeinnaam in, zet hier /wp-admin achter en je komt op een inlogscherm terecht.

Als je hebt ingelogd bij WordPress, kom je in het WordPress Dashboard terecht. Alles website maken wat aan de rechterkant van het WordPress Dashboard staat, kun je eigenlijk negeren.

Vaak gebruik je deze optie slechts eenmalig om mensen toe te voegen en kijk je er daarna nooit meer naar. Eigenlijk kun je dit menu-merchandise negeren.