Handige Plugins En Thema’s Voor Je WordPress Webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Handige Plugins En Thema’s Voor Je WordPress Webshop

Dat deze plug-in ook beschikbaar is voor WooCommerce, betekent dat je deze device kunt gebruiken om je content te optimaliseren en je vindbaarheid te vergroten. WPML , de grootste multilanguage plugin van WordPress, heeft ook voor WooCommerce een plug-in ontwikkeld om retailers meertalig te maken. Je kunt je webshop dus relatief eenvoudig multidomain, multilanguage en multicurrency opzetten om op die manier te profiteren van een groter verkoopgebied.

  • Is het ook mogelijk om in een WordPress webshop mijn ebook te verkopen?
  • We bieden maandelijks opzegbare pakketten om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen.
  • Onze accountmanagers gaan graag het gesprek met u aan!
  • Tot slot kun je jouw webshop vullen met tekst, further producten en eventueel blogartikelen.
  • Dit is immers gemakkelijker aan te passen dan de ingebouwde functionaliteiten.

Zodra je betalende klanten hebt, kun je onder ‘Bestellingen’ alle klantenbestellingen beheren en bewerken. Verschillende aanbieders bieden thema’s aan die speciaal zijn ontworpen voor een webshop met WordPress. Sommige thema’s sluiten zelfs naadloos aan op specifieke plugins. WordPress hosting In een handomdraai je eigen, veilige WordPress website.

Meer Weten Over De Mogelijkheden Van Een WordPress Webshop?

Moet er ook een factuur gegenereerd en verstuurd worden? Ook dat is mogelijk en je kan dit zelfs helemaal automatiseren. Een voorbeeld van een uitgebreide plugin is WooCommerce.

Ik kan je helpen om je bestaande website te verbeteren of om een full nieuwe web site op maat te maken. Er zijn drie instanties die het mogelijk maken om betalingen te ontvangen by way of iDEAL zonder abonnement. De kosten per transactie kun je terugvinden op de website WordPress van Mollie, Sisow of Targetpay. Om achteraf geen additional werk te hoeven verrichten, gaan we alvast een additional plug-in installeren.

Deze plugin kan van grote invloed zijn op de laadtijd – en daarbij vanzelfsprekend – de conversies, omzet en winst van jouw WordPress webshop. Nu je toegang hebt tot WordPress, kun je een SSL-certificaat gaan installeren. Vervolgens ga je naar WordPress en obtain je de Really Simple SSL plugin. Je kunt het SSL-certificaat nu koppelen aan jouw website. Nadat je dit gedaan hebt, kunnen mensen veilig jouw web site bezoeken.

Enkele Voorbeelden Van Latest Gerealiseerde Webshops

In de afbeelding hieronder heb ik twee keer op ‘Add Element’ geklikt en een ‘Boxed content’-blok toegevoegd. Daarna heb ik met die twee streepjes helemaal rechts allebei de bokken een half of breedte gegeven, zodat ze naast elkaar komen te staan. Met deze pagebuilder kan je designelementen toevoegen en de volgorde veranderen met een drag-and-drop systeem. Ik wil weten hoe de pagina’s zijn opgebouwd, ik wil de titels vertalen in het Nederlands en ik wil de pagina’s al een beetje vullen met ‘good enough’-teksten. Ik heb vervolgens besloten dat ik eerst alle pagina’s die in het menu staan wil aanpassen. Kijk vooral naar de dingen die je echt aangepast wil hebben. Als je later iets specifieks wil aanpassen, dan kan je ook gericht op zoek gaan naar de optie die dat aanpast.

Bovenstaande was meer strategisch, laten we nu concreter kijken welke instruments je nodig gaat hebben om dit te realiseren. Daarnaast zijn er ook een aantal fast WordPress hosting wins die je relatief makkelijk kunt doorvoeren, denk maar eens aan het aanbieden van upsells (zie #3 hieronder).

Het maken van een website, productiviteit en laat hij je weten wat z’n favoriete instruments & gadgets zijn. Dat gezegd hebbende biedt WooCommerce meer flexibiliteit en mogelijkheden.

Hieronder laat ik je zien welk internet hosting pakket je moet kiezen bij zowel SiteGround als Cloud86. Deze handleiding is zowel geschikt voor mensen met als mensen zonder een WordPress web site.

Als je een WordPress website hebt, kun je heel makkelijk producten via dezelfde omgeving aanbieden. Voor de eigenaar van de WordPress web site heeft dit als voordeel dat alles vanuit één backend geregeld kan worden. Is het moeilijk om een webshop in WordPress te maken? Er zijn tegenwoordig verschillende plugins verkrijgbaar die jouw WordPress website in een webshop omtoveren. De bekendste en waarschijnlijk ook de beste webshop plugin voor WordPress is Woocommerce. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste theme en de extra plugins die je nodig hebt om van je WooCommerce shop een succes te maken.

WordPres is een van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld. wordpress website WordPress is een minder zwaar CMS dan bijvoorbeeld Magento.

Om te beginnen heb je uiteraard de WordPress plugin WooCommerce zelf nodig. De plugin zelf is geheel gratis en deze kun je downloaden en installeren vanuit de backend. Deze plugin zorgt er voor dat je website niet lastig gevallen wordt door spammers. Het lijkt er op dat die seventy five miljoen gebruikers van WordPress dit niet voor niets hebben gekozen.