Handige Woocommerce Plugins Voor Meer Verkopen!

      Reacties uitgeschakeld voor Handige Woocommerce Plugins Voor Meer Verkopen!

Hier staat wel tegenover dat je bij WooCommerce alleen de functionaliteiten kunt installeren die je daadwerkelijk gebruikt. Dit komt doordat het wordt ontwikkeld door WordPress en de meeste gebruikers al met dit systeem bekend zijn. Je kunt de productpagina’s van Woocommerce zien als een soort extensie van WordPress. Een webshop bouwen met Woocommerce is makkelijk voor iedereen die eerder met WordPress heeft gewerkt.

Deze plugin voor WordPress biedt standaard in een solide basis voor kleine tot grote webshops en vormt een flexibele schil. Geen zichtbaarheid betekend geen bezoekers en dus geen bestellingen. Maar het is ook ontzettend belangrijk dat je webshop snel is!

  • Niet langer één product delen op je Facebookpagina, maar direct je hele webshop beschikbaar in Facebook, altijd gesynchroniseerd en meteen te gebruiken.
  • Ik kan je vertellen dat Woocommerce veel voordelen heeft met betrekking tot flexibiliteit en de vele functies.
  • Tino werkt al meer dan 15 jaar met WordPress & WooCommerce.
  • Voor de koppeling tussen Rompslomp en WooCommerce werken we samen met Webwinkelfacturen.nl.

Als de updates echter netjes bijgehouden worden en je voor betrouwbare thema’s en plugins kiest, is er niets aan de hand. Begin 2021 draaien er in Nederland nog ruim 2000 e-commerce platforms op Magento 1. Voor deze versie worden sinds juni 2020 geen veiligheidsupdates meer gemaakt. Daarmee is er zowel voor de eigenaars van deze webshops als hun bezoekers is een fors veiligheidsrisico aan het ontstaan. Wanneer iemand met criminele bedoelingen nu een lek vindt en misbruikt, wordt daarvoor geen veiligheidsupdate meer uitgebracht. De core software van zowel Magento als WooCommerce zijn gebouwd om grote assortimenten en grote hoeveelheden bezoekers te kunnen verwerken.

Toch zal Magento het nog niet zomaar af zal leggen tegen WooCommerce. Zeker voor de grotere shops met duizenden artikelen verdeeld over diverse categorieën, is Magento op dit second nog stabieler. Dat komt onder andere doordat de databasestructuur van Magento beter is ingericht op grote retailers.

Als je gewend bent om te werken met Elementor, dan doe je dit altijd through wordpress webshop of het thema zelf. Werk je met Elementor, dan ga je iets anders te werk. We raden dit platform niet aan bij grote webwinkels.

WooCommerce is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid in gedachte. Door de vele plugins en de goede search engine optimization, door de Yoast plugin, is males heel tevreden over WooCommerce. WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress die wereldwijd miljoenen keren gedownload is. Heeft een plugin gemaakt die je ook goed kunt gebruiken voor WooCommerce web sites. Plugin listing en je kunt prima een simpele webshop opzetten zonder dat je ook maar ergens voor hoeft te betalen. Wil je echter iets serieuzer aan de slag, dan moet jepremium themes en plugins aanschaffen. In sommige gevallen kan het echter handig / nodig zijn om meer of andere verzendkosten te rekenen voor specifieke producten.

Woocommerce Critiques

Vervolgens kun je aangeven wanneer je en hoe je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer het product een lage voorraad heeft of wanneer het uitverkocht is. Tot slot kun je er ook voor kiezen om het product te verbergen op je webshop wanneer deze uitverkocht is. Dit kun je realiseren door het onderstaande stukje code in je functions.php van je thema te plaatsen. Deze code zorgt er voor dat wanneer iemand in aanmerking komt voor gratis verzending, de andere verzendmethoden niet meer worden getoond. Een huge tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten. Vanaf WooCommerce versie 2.6 is er een nieuw scherm met verzend zones bijgekomen. Voor webshops die internationaal verzenden is het zo makkelijker en overzichtelijker om per land een of meerdere tarieven te hanteren.

Deze site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina’s te verzamelen. Ik heb al verschillende instellingen geprobeerd, maar t probleem ontstaat telkens als er een combinatie van producten wordt besteld. Dan kunnen er geen verzendkosten betekend worden.

Mailchimp Koppeling

Wanneer je gebruik maakt van deze plugin hoef je nooit meer in te loggen op je WordPress webshop. De facturen en pakbonnen worden namelijk automatisch naar je printer gestuurd zonder dat je deze handmatig hoeft af te drukken.

” (dit is WordPress geen kleine “l” of hoofdletter “I” letter) teken te gebruiken. Deze vind je boven het backslash \ teken met shift ingedrukt op een mac toetsenbord. Afhankelijk van je keuze wordt de juiste afbeelding getoond. XS blauw laat blauw shirt zien en XS rood een rood shirt. Je producten met de ingevoerde tekens zullen getoond worden.

Wetende dat deze klant wellicht niet meer terug zal komen om alsnog af te rekenen? Dit kan erg frustrerend zijn, maar gebeurt ontzettend vaak en kan verschillende redenen hebben. De AFAS mailchimp koppeling zorgt ervoor dat klanten automatisch naar Mailchimp verzonden worden wanneer het vinkje in AFAS is aangezet. Omdat de AFAS configuratie per klant kan verschillen bekijken we voor bovenstaande uitbreidingen eerst samen de mogelijkheden. Het leren werken met WordPress en WooCommerce is over het algemeen niet zo lastig als bijvoorbeeld Magento. Voor je een platform kiest moet je dus greatest WordPress hosting veel afwegen. Laten we ons er nu niet met een dooddoener vanaf maken en zeggen dat de beste keuze helemaal afhangt van jouw situatie.

Middels de Premmerce Permalink supervisor kun je deze naar eigen wens instellen, zodat je deze zo search engine optimization vriendelijk mogelijk inricht. Voor de verzending van de producten die je verkoopt, bestaat tegenwoordig aparte software program. De partijen die hier achter zitten hebben doorgaans ook een WordPress plugin. Sendcloud biedt software program voor Woocommerce waarmee je verzending binnen Europa kunt optimaliseren. Zodra je op het punt bent beland van het toevoegen van een testproduct in je nieuwe WooCommerce-shop, ga je ontdekken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Je hebt eerder al nagedacht over wat je wilt en dat gaat je in dit proces helpen.

Andere partijen verwachten een maandelijkse investering van je. Daarbij valt de eenmalige investering voor deze twee plugins ook alles mee. Wanneer je een online product of training verkoopt dan kan het zijn dat je hier een online ledenomgeving voor wilt.

En waar je hulp of advies nodig hebt met instellingen, aanpassingen of optimalisatie helpen we je graag, zodat je altijd het meeste uit de mogelijkheden haalt. Uit onderzoek blijkt dat ruim 40% van de web sites draait opWordPress. Als gekeken wordt naar web sites met een CMS dan is dat percentage zelfs 64%. Het is dan ook niet gek dat er met WooCommerce meer dan 5 miljoen webshops zijn ontwikkeld.

Maak je gebruik van een tussenpartij als betaalprovider dan zul je een tussenkrekening moeten toevoegen waarmee je vervolgens de facturen kunt afletteren. Je vindt hier een handleiding over hoe je de betalingen through een betaalprovider kunt inboeken. De synchronisatie van gegevens tussen Woocommerce en Exact Online is als volgt.