Hoe Maak Je Een Website Met WordPress In 2020?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe Maak Je Een Website Met WordPress In 2020?

Wat jij bechrijft heb ik allemaal en ik heb een GoGeek account bij Siteground. Maar ik heb dan ook meerdere sites. Het hangt meer af van de hoeveelheid WordPress bezoekers welk account je neemt. Je zou ook met het StartUp of GrowBig account kunnen beginnen en later eventueel upgraden mocht dat nodig zijn.

De reden dat je waarschijnlijk ook aan een kleiner account genoeg hebt is dat je vooral niet alles op je eigen web site moet doen: zet je openbare video’s op Youtube en besloten video’s op Vimeo en embody ze op je site De call-to-motion buttons staan natuurlijk wel op je website.

Misschien wil ik in de toekomst ook een webinar-optie, maar dat kan in een volgend pakket. Wel graag een webhost waarbij mijn site/bedrijf kan groeien. Heb jij enig idee welke webhost en welk pakket dan het meest geschikt is voor mij? Alvast dank voor je antwoord!

Het Leren Werken Met Het Cms WordPress

Die maak ik met de Thrive Content Builder. Mijn membership website heb ik gemaakt met MemberPress en WP Courseware. Dat is een 2e WordPress site WordPress hosting. Als je dat ook wilt heb je minimaal het GrowBig account nodig.

In This Tutorial, We Will Cover Everything You Need To Know About WordPress

Daarmee kun je meerdere websites hosten. Weet jij website bouwen of Siteground ook ondersteuning geeft mbt dit probleem.