Hoe Weet Je Of Een Website Op WordPress Draait?

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe Weet Je Of Een Website Op WordPress Draait?

Customizer Instellingen In WordPress

In CSS-bestanden staat code die de vormgeving van je web site regelt. In JavaScript-bestanden staat code die bepaalde functionaliteit op je web site regelt.

Jouw Website Laten Groeien Met Seo

Het is dus goed vooraf wel enig onderzoek te verrichten of de plugin van toegevoegde waarde kan zijn. Het kan zijn dat de vormgeving van je web site er even gek uitziet nadat je de plugin geïnstalleerd hebt. Het legen van de cache lost WordPress dit probleem meestal op. Controleer na het instellen van een caching of andere optimalisatie plugin altijd de opmaak van je web site. de instellingen van WordPress, het thema en de plugins

Dit komt de snelheid van je web site ten goede. Sommige thema’s hebben ook al een soortgelijke minify functie ingebouwd.

  • Vul hier de auteursnaam in die je op de website wilt weergeven.
  • Waar je free of charge foto’s vandaan kunt halen om te gebruiken voor op je website
  • Je kunt hier onder andere kiezen uit je gebruikersnaam, voornaam en achternaam, schermnaam.
  • Vervolgens kun je bij Schermnaam een keuze maken welke naam je op de web site wilt laten weergeven.

Om het iets concreter te maken een aantal voorbeelden: wordpress website Google Analytics om statistieken te verzamelen

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. We zeggen niet dat deze instruments slechts zijn, maar ze kunnen wel voor flinke vertraging van je website zorgen. Denk dus goed na over of je al deze instruments echt nodig hebt en probeer het gebruik tot een minimal te beperken. De scripts van de tools die je wel wilt blijven gebruiken, kun je het beste via Google Tag Manager plaatsen. Op die manier heb je alle scripts op één plek bij elkaar staan en kun je ze makkelijk beheren.

de tekst van de berichten en pagina’s de revisies van alle berichten en pagina’s die automatisch gemaakt worden terwijl je aan het schrijven bent De database kan snel vervuild raken met data WordPress hosting die erin staat, maar niet gebruikt wordt.

Deze bestanden zijn vaak erg groot waardoor het even kan duren voor ze geladen zijn. Om het laden van de CSS- en JavaScript bestanden te versnellen, kun je ze optimaliseren. Om dat handmatig te doen, heb je toch development abilities nodig. Gelukkig zijn er ook plugins die je kunnen helpen zoals Autoptimize en Fast Velocity Minify. Deze plugins helpen je de CSS- en JavaScript bestanden te optimaliseren, combineren en in een goede volgorde te laten.