Jaloezieën Houten En Aluminium » Op Maat En Geplaatst Door Noordman

      Reacties uitgeschakeld voor Jaloezieën Houten En Aluminium » Op Maat En Geplaatst Door Noordman

Jaloezieën zijn een zeer bekende en populaire soort van binnenzonwering. Jaloezieën zijn ideaal, omdat u zelf de lichtinval kunt doseren. Lees hier meer over de eigenschappen van jaloezieën. Daarbij staan onze adviseurs voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende producten en u te adviseren over kleuren en combinaties. Het product wordt gemonteerd in de glaslatten.

Rolluik MS40 is een oerdegelijk aluminium rolluik met extra stevig vol-geschuimde lamellen. Bezorg buiten rolgordijnen Wanneer veel producten in je interieur bij elkaar passen, creëer je een woonstijl.

Houten Jaloezieën Op Maat Gemaakt

Uiteraard kunt u gratis stalen aanvragen van onze houten jaloezieën, deze worden dagelijks verstuurd. Vooral in moderne interieurs zie je vaak de aluminium Kopen bamboe rolgordijnen als raambekleding. Wij hebben een uitgebreide collectie in aluminium jaloezieen.

jaloezieen

De gordijnjaloezieën zijn in een extra brede lamelmaat te krijgen waardoor er een ruimere lichtinval Winkel ophalen duo rolgordijnen ontstaat. Ook de verticale jaloezieën zijn af te werken met bijzondere details.

Soorten Houten Horizontale Jaloezieën

Het is niet altijd zo dat een raam de standaard afmetingen heeft om dan zomaar een jaloezie te kunnen bestellen. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken want wij bieden maatwerk! Door onze meetinstructies te volgen kan je eenvoudig zelf de op meten. Meet de breedte aan de binnenzijde van muur tot muur en voor de hoogte van muur tot uw vensterbank.

  • Bij onze aluminium jaloezieën kun je zelf de bedieningszijden kiezen.
  • Bamboe jaloezieën worden op maat gemaakt in onze eigen jaloeziefabriek.
  • Ze zijn daarom een heel goede keuze voor jouw badkamer, wasruimte of keuken.

Op alle houten jaloezieën van Luxaflex® ontvang je standaard 25% korting. Via Jaloezieën winkel ophalen onze eenvoudige configurator koop je eenvoudig en snel jaloezieën op maat.

Bij een ladderkoord zijn de gaatjes in de jaloezieën waar de koorden doorheen lopen zichtbaar. Ladderbanden hebben dus zowel een decoratieve- als praktische functie. Praktisch omdat ze de lichtgaatjes iets meer afdichten en decoratief omdat dit een warme uitstraling geeft. Je hebt afhankelijk van de lamelbreedte de keuze uit 10, 12, 25 en 38mm ladderband. De standaard bediening is beschikbaar voor zowel de 16 mm en 25 mm jaloezieën als de jaloezieën met een lamelbreedte van 50 mm en 70 mm. Deze jaloezieën beschikken over zowel een tuimelkoord als een aluminium bedieningsstang. Een aluminium jaloezie schoonmaken is makkelijk.