Je Eigen WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

      Reacties uitgeschakeld voor Je Eigen WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

Winstgevende Webshop Maken

Een veelvuldig gebruikte betaalmethode is tegenwoordig iDeal. Je kunt iDeal in je WordPress integreren met behulp van de plugin ‘WooCommerce Sisow iDeal’.

Woocommerce Vs Andere Systemen

Voor het toevoegen van een product kun je hier meer lezen. Regel een SSL-certificaat bij je webhosting provider

Voor het activeren van iDeal, ga je naar waar je een account moet aanmaken. Vervolgens ontvang je een service provider key die je bij de plugin moet invullen om iDeal te activeren. Om iDeal als betaalmethode te gaan gebruiken, ga je naar de pagina ‘instellingen’ van WooCommerce waar je de betaalmethode kunt aanvinken. Het voordeel van Sisow ten opzichte van Mollie is dat je bij Sisow € zero,50 transactiekosten moet betalen in plaats van € 0,ninety nine bij Mollie.

Daar kun je het gewicht van het product instellen. Als je klaar bent klik je op ‘publiceren’. Je product zal zichtbaar zijn op de shoppagina.

  • Hartstikke gebruiksvriendelijk.
  • Ik heb namelijk de module van Mollie zelf geïnstalleerd en het werkt wel naar behoren maar ben niet helemaal tevreden.

Om meer betrouwbaarheid te creëren voor je klanten, kun je overwegen om een SSL-certificaat aan te schaffen voor je WordPress website. SSL staat voor Secure Socket Layer en zorgt ervoor dat gegevens die worden ingevuld wanneer een klant afrekent, beveiligd zijn. Je kunt zien of een webshop een SSL certificaat gebruikt aan de hand van de url. In de url zal dan https:// staan. Installeer aanvullende plugins voor je WordPress webshop

Voor het afdrukken van pakbonnen en facturen is deze plugin ideaal. Je kunt de structure van de pakbonnen en facturen aanpassen naar eigen wens met bijvoorbeeld je eigen brand. Om de layout WordPress hosting aan te passen ga je naar WooCommerce –> Instellingen en vervolgens naar het kopje ‘Printen’. Met behulp van deze plugin kun je verzendkosten instellen op basis van gewicht.