Kies Je Voor Een Webshop Met Magento Of Woocommerce?

      Reacties uitgeschakeld voor Kies Je Voor Een Webshop Met Magento Of Woocommerce?

Denk bijvoorbeeld aan een e-mail als jouw bezoeker een nieuw account aanmaakt, jouw bezoeker een bestelling plaatst en jij een bestelling verstuurt. Op deze manier houd je de bezoeker op de hoogte van het bestelproces.

Algemene instellingen in WooCommerce Is het gelukt met de installatie van WooCommerce? Dan gaan we meteen door naar de volgende stap. Ian legt je in onderstaande video uit hoe je de algemene instellingen configureert. Denk aan: Wat is je winkellocatie?

Woocommerce Plugins

In het vorige artikel gaven we uitleg over WordPress hosting en het kiezen van een thema. In dit artikel gaan we dieper in op de installatie van WooCommerce en de basisinstellingen in WooCommerce. Installatie van de WordPress-plugin WooCommerce

Categorie: Woocommerce

We kijken naar de instellingen met betrekking tot het aanmaken van een account in jouw webshop. In onderstaande video legt Ian je in nog geen 3 minuten uit wat je moet doen. E-mailinstellingen in WooCommerce Tot slot werpen we een blik op de e-mailinstellingen in WooCommerce. Je kunt vanuit WooCommerce various automatische e-mails laten versturen.

Na het volgen van de video staan deze aspecten naar jouw wens ingesteld. Accountinstellingen in WooCommerce Nu je de algemene instellingen hebt geconfigureerd, gaan we een stap verder.

en ik heb een web site een webwinkel een WordPress-web site nog geen web site nog geen domeinnaam WooCommerce voor beginners: installatie en basisinstellingen Ga je jouw webwinkel bouwen met de populaire WordPress-plugin WooCommerce? Dan wil je uiteraard zo snel mogelijk aan de slag. In de free of website bouwen charge, Nederlandstalige videocursus ‘WooCommerce voor beginners’ krijg je alle benodigde handvatten aangereikt.

Wat zijn je verkooplocaties? woocommerce En welke valuta hanteer je?