Klantenservice Magento

      Reacties uitgeschakeld voor Klantenservice Magento

Door de schaalbaarheid, flexibiliteit, responsiviteit en het bewezen succes is Magento dus ook het ideale platform om jouw webshop naar het nieuwe niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om gelijk een start te maken voor een fijne samenwerking en een succesvolle toekomst. Dit bedrijfsprogramma geeft je een overzichtelijk beeld van je financiën, klanten en werknemers. Daarnaast kun je het goed toepassen voor management van operationele zaken.

Hiervoor moet een designer een briefing krijgen, wireframes maken en vervolgens de uiteindelijke visual designs in Photoshop, Sketch of in Illustrator ontwerpen. Lees welke groei we hebben gerealiseerd voor onze klanten. 7.2 en magento lager worden niet meer ondersteund,7.3 heeft ondersteuning tot december 2021, 7.4 tot november 2022 en 8.0 tot november 2023. Bij Managed Hosting wordt het technische beheer waaronder updates door Webhosting bedrijf uitgevoerd.

Naast het koppelen van de webshop met betaalmethodes zoals iDeal en Credit Cards, kan Magento ook gekoppeld worden aan andere systemen. Denk hierbij aan het koppelen met PostNL of een fulfilment bedrijf. Heeft jouw doelgroep een bepaalde wens die niet standaard beschikbaar is in Magento?

Als de factuur is voldaan, krijgt je het aankoopbedrag dan teruggestort op je rekening. Wanneer je problemen hebt die wij niet zelf op kunnen lossen, schakelen we ons lokale netwerk aan Magento specialisten in. Zij staan op stand-by, zodat jij nooit lang op een oplossing hoeft te wachten. Lange laadtijden zijn verleden tijd door het slim inzetten van load balancing. Dit betekent dat de minst drukke server altijd de eerstvolgende opdracht krijgt. Op die manier weet je zeker dat je bezoekers zelfs tijdens de grootste pieken niets merken van de drukte en snel hun bestellingen kunnen plaatsten. Goede code is niet alleen leesbaar, maar zorgt ook voor optimale performance van je website.

Magento is een krachtig content management systeem. Er zijn verschillende responsive thema’s mogelijk, maar wat echt het onderscheidende vermogen van dit CMS is, is de mogelijkheid om een eigen thema te creëren. Dit geeft de eigenaar complete vrijheid en hierdoor kan de webshop persoonlijk en uniek ingericht worden. Dé manier om op te vallen tussen de vele webwinkels.

Over het algemeen wordt de term specialist gebruikt, wanneer iemand alles weet over een bepaald vakgebied. Redkiwi weet alles wanneer het Magento websites betreft, daarom noemen wij ons zelf Magento specialist.

Een Magento 2 webshop programmeren is intensief en tijdrovend. Je bent afhankelijk van meerdere aanspreekpunten en/of tussenpartijen. Wil je een Magento 2 webshop laten maken, dan is de webshop bouwer op zijn beurt weer afhankelijk van Magento community’s bij vragen. Een levertijd van 5 maanden of langer is daardoor niet ongebruikelijk. Daar komt nog bij dat een Magento shop zwaar is om te hosten, waardoor ook deze kosten hoog uitvallen. Optimaliseer je e-commerce platform met de nieuwste Magento 2 integraties. Wij helpen je graag bij de migratie van jouw Magento 1 platform naar Magento 2.

Overstappen van Magento 1 naar Magento 2 is dus zinvol en voor wat de veiligheid van de website aangaat ook gewoon verstandig. Ook bij deze overstap staan onze Ridders voor je klaar. Itonomy realiseert hoogstaande e-commerce oplossingen voor klanten. Met onze gekwalificeerde experts brengen we je organisatie verder met de beste Adobe Magento oplossingen. Bij Mountain IT werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we webshops en websites waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. Ben jij klaar om meer uit je onderneming te halen via een eigen webshop?

Met ruim 20 jaar ervaring als e-commerce agency, brengen we graag de optimalisatiekansen voor je aan het licht. Van het legen van je cache tot het niet goed instellen van de content per store, in deze whitepaper vind je 19 manieren om je webshop te optimaliseren. Voor een snelle en vooral gebruiksvriendelijke website maken wij voor onze klanten vaak gebruik van extensies. Om de verwachting van een snelle webshop waar te maken, implementeren we vaak Sooqr. Dit is een on-site search implementatie waardoor gebruikers van je webshop direct het resultaat krijgen waar ze naar op zoek waren.

De updates worden gratis beschikbaar gesteld waardoor je geen hoge kosten aan een ontwikkelaar hoeft te betalen. Magento hosting is hetzelfde als webhosting, met het verschil dat je Magento direct voorgeinstalleerd staat. Je krijgt dus exact dezelfde krachtige webhosting, alleen met het gemak dat je direct aan de slag kunt met het maken van je eigen Magento webshop. Dit betekent dat de focus op experiences is toegenomen. Wat in eerste instantie gerealiseerd kan worden door het herkennen van patronen in data, waardoor je klantgedrag kunt voorspellen. Met de Business Intelligence Tool van Magento krijg je inzicht in die data en kun je hier adequaat op inspelen.

De kosten per transacties dalen hiermee aanzienlijk en de druk op jouw interne organisatie neemt af. Het softwarepakket Magento 2 CRM wordt gekoppeld met telefonie van Callvoip op basis van een API-koppeling. Bij meerdere beeldschermen kun je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien.

Installeer Magento 2

Zoals we hierboven al aanhaalden heb je de kosten voor een Magento webshop grotendeels in eigen hand. Dan kost het ontwikkelen ervan niet bijzonder veel tijd.

Ons specialisme is het bouwen en onderhouden van tailoredwebshops op basis van het open source platform Magento 2. Als e-commerce ontwikkelbureau van het eerste uur zorgen wij voor slimme en schaalbare e-commerce oplossingen. Korte lijnen, directe communicatie en uitsluitend werken met de beste developers zijn de kernwaarden van onze organisatie. V-WEB doet wat ze beloven, namelijk ontzorgen van de klant. Sinds onze website door V-WEB wordt onderhouden hebben wij er helemaal geen omkijken meer naar. Wat wij ook als prettig ervaren is dat V-WEB ook adviezen geeft om onze site met kleine aanpassingen te optimaliseren.

  • Onze kennis die we vanuit onze best practices hebben gehaald zetten we ook in voor jouw webshop.
  • Of wil je daarnaast ook PIM, ordermanagement, dealersoftware of andere systemen kunnen koppelen?
  • Magento Open Source is gratis en de Commerce editie is gelicenseerd.

Er zijn honderden plugins die je gratis online uit kunt proberen voordat je ze in jouw webshop installeert. Daarbij kun je magento hosting denken aan plugins voor geavanceerde voorraadsystemen, loyaliteitssystemen voor je klanten of complexe marketingsystemen.

Onze ervaring leert dat het design een grote impact heeft op de prestatie van je e-commerce platform. Als magento specialist hebben we diverse webshops gecreëerd, waarbij we het design toespitsen op maximale conversie door de beoogde doelgroep. Met onze technische optimalisatie van het design garanderen we dat iedere Magento webshop optimaal wordt weergegeven op elk apparaat.